• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Gezonder Leven met B-Fysic

“Ik ga meer bewegen en een gezonder leven dit jaar”

Het is een vaak gehoord voornemen.

Helaas blijkt het in de praktijk toch dat mensen moeite hebben om hier zelf mee aan de slag te gaan en het vol te houden. Begrijpelijk! Op social media, in het nieuws en zelfs tijdens de koffiepauze wordt u tegenwoordig overspoeld met adviezen, onhaalbare beweegdoelen en merkwaardige diëten. Wat is dan wijsheid, en wat past wel/niet bij uw doelen, mogelijkheden en eventuele gezondheidsbeperkingen?

Omdat we bij B-Fysic bewegen en gezond leven enorm belangrijk vinden, hebben we deze januari speciaal voor u omgedoopt tot maand van gezond leven.  

Wij zijn uw steuntje in de rug om de stap te maken.
We leggen u deze maand uit hoe u op een laagdrempelige manier kan werken aan een gezonder leven, waar o.a. bewegen, voeding en het veranderen van gewoontes zullen terugkomen. Onze specialisten nemen u mee in hun vakgebied, u krijgt voedingstips en onze cliënten vertellen over hun weg naar een gezonder leven.  

Wij hopen dat we u met deze maand (en de rest van het jaar) een steuntje in de rug kunnen geven om de stap te zetten naar een gezonder leven waarin voldoende bewegen en gezonde voeding de norm worden. Onze beweegspecialisten, voedingsconsulenten en leefstijlcoaches staan iedere week voor u klaar om u van informatie te voorzien en u te helpen uw doelen te verwezenlijken, zodat u dit jaar uw goede voornemen kan waarmaken!

Houd onze social media kanalen en website in de gaten voor de laatste updates. Mocht u contact met ons willen opnemen kan dat via: 0852104910 of vraag@b-fysic.nl 

Onderwerpen Gezonder Leven Maand:

Ontmoet ons "gezondheids" team

Lees verder

Het Coaching op Leefstijlprogramma veranderde Jan's leven.

Lees verder

Fit blijven tijdens de Zwangerschap

Lees verder

In gesprek met: Riny Litjens - Themamaand gezond leven

Lees verder

Herstellen na kanker, Covid-19 & hartziekten - Themamaand gezond leven

Lees verder

Coaching op Leefstijl programma uitgelegd - Themamaand gezond leven

Lees verder

Met plezier bewegen - Themamaand gezond leven

Lees verder

Voedingschallenge: De Eetwissel - Themamaand gezond leven

Lees verder

Lees meer over onze specialisaties in gezonder leven:

Sporten onder begeleiding

B-Fysic biedt verschillende mogelijkheden om onder begeleiding te sporten op een manier die bij uw persoonlijke situatie past. U kunt bij ons terecht om fit te worden, personal training of medische fitness. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en onze persoonlijke aanpak.

Lees verder
Coaching op Leefstijl

Wilt u graag gezonder leven maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al meerdere pogingen gedaan om af te vallen maar resulteert dit telkens in teleurstelling en frustratie? Bent u bang dat u een verhoogde kans loopt op welvaartsziektes zoals diabetes, hart- en vaatziektes of obesitas? Dan is het programma Coaching op Leefstijl (COOL) iets voor u.

Lees verder
Beweeg- en leefstijlprogramma

Wilt u graag gezonder leven maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al meerdere pogingen gedaan om af te vallen maar resulteert dit telkens in teleurstelling en frustratie? Wilt u graag onder begeleiding (meer) gaan bewegen en door een leefstijlcoach ondersteund worden op alle gebieden van leefstijl? Dan is het beweeg- en leefstijlprogramma wat voor u. 

Lees verder
Gewichtsconsult

Al lange tijd de wens om op een verantwoorde manier af te vallen? Een gewichtsconsulent adviseert, begeleidt en motiveert mensen met gewichtsproblemen of voedingsvragen naar een gezond eet– en leefpatroon.

Lees verder
ZwangerFit® & MamaFit

Wilt u graag tijdens of na uw zwangerschap fit worden en blijven? Dan kunnen de ZwangerFit® en MamaFit trainingen bij B-Fysic uitkomst bieden! De trainingen worden gegeven door een gecertificeerde ZwangerFit® coach. 

Lees verder