B-Fysic rent voor KiKa!

Run for Kika 2018

Ter ere van het 25 jarige jubileum gaat het team van B-Fysic zich dit voorjaar inzetten voor de stichting KiKa!

Met een team van +/- 20 lopers staat B-Fysic 1 juli aan de start van de Eindhovense editie van de Run for KiKa 2018! Wij gaan samen met ons team de strijd aan tegen kinderkanker, helpt u mee?

Helpt u ons?

Vanaf april zal er op elke locatie de mogelijkheid zijn om ons te helpen in onze strijd! Denk hierbij aan het sponsoren van onze lopers (onze geweldige medewerkers), deelnemen aan een van onze acties of doneer een klein bedrag! Alle beetjes helpen zodat we samen deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit kunnen helpen!

Bekijk onze bedrijfspagina op Run for KiKa en sponsor!

Hou de informatie in de wachtkamers, op onze Facebook en website in de gaten voor leuke acties en updates over ons team!

KiKa

KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker. KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

Zelf meedoen?

Bent u nu zo enthousiast geworden over dit geweldige goede doel? Doe mee!

Voor alle informatie over het evenement, de run en inschrijven kunt u terecht op https://www.runforkika.nl