• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief
Gewichtsconsult

Gewichtsconsult

Al lange tijd de wens om op een verantwoorde manier af te vallen? Klaar voor een gezondere leefstijl maar weet u niet goed hoe? Onze gewichtsconsulent kan u hier bij helpen! 

Op een verantwoorde manier duurzaam gewicht verliezen
Op maat gemaakt advies dat past bij uw doelen
De mogelijkheid om ook onder begeleiding te sporten
Afspraak maken

Wat doet de gewichtsconsulent?

Een gewichtsconsulent adviseert, begeleidt en motiveert mensen met gewichtsproblemen of voedingsvragen naar een gezond eet– en leefpatroon.

Op maat gemaakt advies


Er wordt uitgebreid gekeken naar uw persoonlijke omstandigheden en wat uw wensen en doelen zijn waarna een op maat gemaakt advies wordt afgegeven.

Na een intake van 60 minuten, volgen er consulten van 30 minuten. Het aantal consulten verschilt per casus en is afhankelijk van de voortgang.

Bewegen onder begeleiding

U heeft ook de optie om te kiezen voor een pakket waarbij u naast het voedingsadvies ook onder begeleiding kunt gaan bewegen in een prettige en kleinschalige setting. 

Hierbij zullen de gewichtsconsulent en een beweegagoog samen naar uw situatie endoelen kijken en u optimaal begeleiden naar een gezondere levensstijl.

Lees meer over bewegen onder begeleiding.

Vergoeding gewichtsconsult

Consulten van de gewichtsconsulent worden vaak (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar. Check hiervoor uw polis.

Waar kunt u terecht bij een gewichtsconsulent?

Onze gewichtsconsulent is gevestigd op onze locatie in Eindhoven: B-Fysic Kastelenplein.

Onze gewichtsconsulent

Max Jacobs
Max Jacobs Beweegagoog & Leefstijlcoaching & Gewichtsconsulent
BIG: n.v.t.

Afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.

Daarom B-Fysic

Daarom B-Fysic

Persoonlijke aandacht

Onze therapeuten inventariseren goed waar u precies tegenaan loopt en houden hierbij zo veel mogelijk rekening met wat er in uw omgeving speelt, zodat het behandelresultaat ook na de behandeling wordt vastgehouden. 

Altijd bij u in de buurt

Wij zijn met 17 fysiotherapie praktijken in de regio Eindhoven, Veldhoven, Geldrop, Asten, Budel en Leerdam altijd bij u in de buurt.

Specialistische zorg op maat

B-Fysic biedt kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en hun specialisatie. Wij streven naar de beste specialistische zorg, op maat voor u. 

Afspraak maken