Dry Needling

Heeft u last van hoofdpijn, pijn in uw nek en kaak, pijn in de onderrug of een tennisarm? Het kan dat de oorzaak van deze klachten ligt bij de overbelasting van de knopen in uw spieren (triggerpoints). Dry Needling biedt hiervoor een oplossing.

Wat kunt u van ons verwachten

Onze therapeut biedt u uitstekende zorg met persoonlijke aandacht. We houden hierbij zo veel mogelijk rekening met alles wat er in uw omgeving van belang is. Zo zorgen we ervoor het resultaat van de behandeling ook blijvend is, juist ook voor de periode na uw behandeling.

U kunt altijd bij B-Fysic terecht. U heeft voor het maken van een afspraak geen verwijzing nodig. Onze medewerkers maken op basis van de door u verstrekte informatie een afspraak met de therapeut die het beste bij uw zorgvraag past, op een locatie bij u in de buurt.

Wat is Dry Needling

Dry Needling is een vorm van fysiotherapie gericht op het verminderen van spierklachten. Bij Dry Needling wordt gebruik gemaakt van dunne acupunctuurnaalden, waarmee verhardingen in de spieren effectief en snel kunnen worden ontspannen. Dit gebeurd door de verharding (triggerpoint) zacht aan te prikken. Het inbrengen van de naald voelt u nauwelijks tot niet. Na het aanprikken van de spier kan deze zich even aanspannen.

Wanneer gebruiken we Dry Needling*:

  • Bij hoofdpijn
  • Bij duizeligheid
  • Oorpijn
  • Misselijkheid
  • Hartritmestoornissen
  • Gevoelloosheid in handen en voeten

*Wilt u weten of Dry Needling een oplossing kan zijn voor uw klachten? Neem dan contact met ons op en laat u, door onze gespecialiseerde therapeuten, vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Heeft u vragen over Dry Needling?
Ik help u graag verder!

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars:

Contact opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt