Enkel/voetklachten

Enkel- / voetklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een ongeval tijdens het sporten of een verkeerde houding tijdens het werk. Daarnaast kan de stand van de voet ook een oorzaak zijn voor klachten en pijn. 

 Wat kun je er aan doen? 

Als klachten langer dan een week aanhouden, is het verstandig om een afspraak met één van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten te maken voor advies of behandeling. 

Behandeling van de klachten 

Dfysiotherapeut zal kijken naar de beweeglijkheid van uw enkel. Hij/zij gaat na in welke situaties en door welke bewegingen de enkel- en voetklachten ontstaan én welke die juist verminderen. U krijgt een advies over hoe u aan uw herstel kunt werken en waar u op moet letten. Zodoende heeft u minder pijn en kunt u de enkel en/of voet weer beter bewegen. Aanvullend op het advies kan de fysiotherapeut starten met een behandeling. Het doel van de behandeling is dat u geen of zo min mogelijk beperkingen ervaart tijdens uw dagelijkse bezigheden. 

Heeft u vragen over enkel /voetklachten?
Ik help u graag verder!

Ook deze klachten behandelen wij

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars:

Contact opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt