Revolution Slider Error: Slider with alias specialisatie-ergotherapie not found.
Maybe you mean: 'zorgplan-rugpijn' or 'slider-mobiel' or 'homepage-bovenaan' or 'specialisatie-fysiotherapie' or 'vacatures' or 'locaties'

Fiets- en scootmobieltraining

De zomer is alweer begonnen en dat betekent lekker naar buiten en het zonnetje opzoeken! Voor sommigen is dit echter niet zo makkelijk doordat zij minder mobiel zijn en moeite hebben zich zelfstandig buitenshuis te verplaatsen. Hierbij kan ergotherapie een oplossing bieden.

Samen met u gaat de ergotherapeut onderzoeken wat passend is voor uw situatie. Bijvoorbeeld een (aangepaste) fiets of scootmobiel.

B-Fysic ergotherapie bieden fiets- en scootmobiel trainingen aan met als doel veilig en zelfstandig in het verkeer deelnemen.
In de praktijk is er de mogelijkheid tot het uitproberen van een oefenscootmobiel om te kijken of dit vervoersmiddel geschikt voor u is. Hierna kunnen we u ondersteunen in de aanvraag van een passend vervoersmiddel.

En dit alles is zonder directe kosten voor u, ergotherapie wordt namelijk vergoed vanuit uw basisverzekering.

Onze ergotherapeuten helpen u graag veilig de zomer in!

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars:

Contact opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt