Fysiotherapie

Heeft u problemen met bewegen? Een zere knie, pijn aan de nek of rug? Dan kan fysiotherapie u helpen! De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van bewegen en gezondheid en zorgt ervoor dat u stappen kan maken in uw herstel.

Wat kunt u van ons verwachten

Onze therapeut biedt u uitstekende zorg met persoonlijke aandacht. We houden hierbij zo veel mogelijk rekening met alles wat er in uw omgeving van belang is. Zo zorgen we ervoor het resultaat van de behandeling ook blijvend is, juist ook voor de periode na uw behandeling.

U kunt altijd bij B-Fysic terecht. U heeft voor het maken van een afspraak geen verwijzing nodig. Onze medewerkers maken op basis van de door u verstrekte informatie een afspraak met de therapeut die het beste bij uw zorgvraag past. Op een locatie bij u in de buurt.

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie houdt zich bezig met het behandelen van klachten rondom het bewegen. Hierbij kun je denken aan gewrichten, spieren en botten. Maar ook als aanvulling op chronische ziekten om het bewegen te verbeteren of juist te behouden.

De fysiotherapeut is de expert op het gebied van bewegen. Aan de hand van de klachten van de patiënt stelt de fysiotherapeut een persoonlijk behandelplan op.

Tijdens het eerste bezoek zal de therapeut gerichte vragen stellen en meestal een lichamelijk onderzoek doen. Het behandelplan wordt altijd in overleg met u gemaakt.

Heeft u vragen over Fysiotherapie?
Ik help u graag verder!

Andere specialisaties

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Manuele therapie

Manuele therapie

Ergotherapie

Ergotherapie

Geriatriefysiotherapie

Geriatrie fysiotherapie

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

En ook nog: Dry Needling / Oedeemtherapie / Revalidatie / Fitness / Zwangerfit
in Eindhoven, Veldhoven, Geldrop en Leerdam

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars:

Contact opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt