• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief
B-Fysic Coevering

B-Fysic Coevering

Uw praktijk voor fysiotherapie in Geldrop
Direct een afspraak maken
9.1

Klanten geven ons gemiddeld een 9.1

Gebaseerd op 1710 beoordelingen

De specialisaties van B-Fysic Coevering

  • Kinderfysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Medical taping
  • Kaakfysiotherapie
  • Schokwave
  • Overige behandelingen
Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). Wanneer uw kind problemen ondervindt met bewegen, dan is de kinderfysiotherapeut de aangewezen zorgverlener. Hierbij kunt u denken aan problemen in de motorische ontwikkeling, maar ook bij pijnklachten in spieren en gewrichten.

Lees verder
Kinderfysiotherapie
Manuele therapie

De manueel therapeut is een fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van patiënten met klachten aan de wervelkolom en aan de gewrichten in armen en benen. Hij kijkt ook of er misschien andere redenen zijn waardoor u deze klachten heeft of houdt, bijvoorbeeld of uw spieren goed werken en of u gecontroleerd kunt bewegen, maar ook of er wellicht iets anders aan de hand is zoals stress of een verkeerd beeld ten aanzien van uw klachten.

Lees verder
Manuele therapie
Medical taping

Wilt u sneller herstellen van blessures? Dan kan Medical taping hierbij van meerwaarde zijn. Bij Medical taping wordt gebruik gemaakt van elastische tapes die spieren en gewrichten kunnen ondersteunen zonder ze te beperken. De normale spieractiviteit verbetert op zijn beurt de weefseldoorbloeding en bevordert zo het herstel. 

Lees verder
Medical taping
Kaakfysiotherapie

De orofaciaal fysiotherapeut of kaakfysiotherapeut is gespecialiseerd in spieren en gewrichten van de nek en hoofdregio. Voornamelijk het kauwstelsel. Door anders gebruik van de kauwspieren kunnen klachten zoals hoofdpijn en nekpijn ontstaan. Naast deze klachten kan de orofaciaal fysiotherapeut ook sommige duizeligheidsklachten behandelen. Door het analyseren van het probleem wordt gezocht naar de meest effectieve behandeling.  

Lees verder
Kaakfysiotherapie
Shockwave

Shock therapie of shockwave therapie is een vorm van therapie die B-Fysic aanbiedt waar door middel van schokken pijn aan pezen en gewrichten kan worden tegengegaan. Ook helpt het bij herstel.

Lees verder
Shockwave
Overige behandelingen

Staat de behandeling die u zoekt er niet tussen? 

U vindt op deze pagina een compleet overzicht van specialisaties van B-Fysic Coevering

Lees verder
Rugpijn fysiotherapie

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag voor ons? U bereikt ons op een van de volgende manieren: 

Telefonisch: Bel ons op 085 - 2104910
Mail: Stuur een mail naar vraag@b-fysic.nl 

Of maak eenvoudig online een afspraak op een datum en tijd dat het jou uitkomt!

Direct een afspraak maken

Afspraak maken

U kunt eenvoudig online een afspraak maken via MijnZorgtoegang. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.