In Balans

Teveel hooi op uw vork? Of kosten gewone dagelijkse dingen zoveel energie dat er geen tijd overblijft voor leuke dingen? Dan is de balans tussen wat u doet en wat u kunt verstoord. Dit kan allerlei redenen hebben. Maar hoe komt u weer in balans? 

Ergotherapie kan u hierbij ondersteunen met als doel uw kwaliteit van leven te verbeteren en indien mogelijk uw activiteitenniveau op te bouwen.  

Wat kunt u van ons verwachten

Onze therapeut biedt u uitstekende zorg met persoonlijke aandacht. We houden hierbij zo veel mogelijk rekening met alles wat er in uw omgeving van belang is. Zo zorgen we ervoor het resultaat van de behandeling ook blijvend is, juist ook voor de periode na uw behandeling.

U kunt altijd bij B-Fysic terecht. U heeft voor het maken van een afspraak geen verwijzing nodig. Onze medewerkers maken op basis van de door u verstrekte informatie een afspraak met de therapeut die het beste bij uw zorgvraag past. Op een locatie in de buurt of bij u thuis

Hoe werkt het?

Bij u thuis gaat de ergotherapeut samen met u kijken naar uw activiteitenpatroon. Door het bijhouden van een activiteiten dagboek wordt hier inzicht in verworven. Vanuit daar wordt een basisniveau bepaald en krijgt u advies over hoe u inspannende en ontspannende activiteiten het beste kan inplannen op de dag  om een verbeterde balans te verwezenlijken.  

Voor wie?

Van ziektebeelden zoals longziekten, hersenletsel, hartfalen en oncologie hebben onze ergotherapeuten veel kennis. Zij zijn gespecialiseerd in het leren omgaan met de gevolgen hiervan, zoals chronische vermoeidheid, chronische pijn of mentale gevolgen.  

Heeft u vragen over Ergotherapie?
Ik help u graag verder!

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars:

Contact opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt