• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic Hensens Nieuwe Emma

U kunt bij B-Fysic Fysiotherapie Hensens terecht voor o.a. manuele therapie, bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, EPTE en Dry Needling.

B-Fysic Fysiotherapie Nieuwe Emma

Onze contactgegevens

Adres

Raadsliedenstraat 120
4143BD Leerdam

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 0345-614745

Mailadres

U kunt ons mailen naar: vraaghensens@b-fysic.nl 

Direct een afspraak maken

De specialisaties van B-Fysic Hensens Nieuwe Emma

  • Kinderfysiotherapie
  • Geriatriefysiotherapie
  • Dry Needling
  • Sporten onder begeleiding
  • Fitkids
  • EPTE
Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). Wanneer uw kind problemen ondervindt met bewegen, dan is de kinderfysiotherapeut de aangewezen zorgverlener. Hierbij kunt u denken aan problemen in de motorische ontwikkeling, maar ook bij pijnklachten in spieren en gewrichten.

Lees verder
Kinderfysiotherapie
Geriatriefysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg rondom het ouder worden. Juist voor mensen met complexe en meervoudige gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het herstellen na een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of de revalidatie na een gebroken heup. De geriatriefysiotherapeut werkt vanuit specifieke kennis over ouder worden en de daarbij voorkomende ziektebeelden.

Lees verder
Geriatriefysiotherapie
Dry Needling

Heeft u last van hoofdpijn, pijn in uw nek en kaak, pijn in de onderrug of een tennisarm? Het kan dat de oorzaak van deze klachten ligt bij de overbelasting van de knopen in uw spieren (triggerpoints). Dry Needling biedt hiervoor een oplossing. Bij Dry Needling wordt gebruik gemaakt van dunne acupunctuurnaalden, waarmee verhardingen in de spieren effectief en snel kunnen worden ontspannen. Dit gebeurd door de verharding (triggerpoint) zacht aan te prikken.

Lees verder
Dry Needling
Sporten onder begeleiding

Sporten onder begeleiding bij B-Fysic is een verantwoorde manier om uw gezondheid te bevorderen en op peil te houden. Onder begeleiding van specialisten gaat u aan de slag met op u afgestemde fitnessprogramma’s. Onze beweegagogen en therapeuten bieden u uitstekende begeleiding met persoonlijke aandacht. We houden hierbij zo veel mogelijk rekening met uw doelen en wat in uw persoonlijke situatie van belang is. Ook wanneer u een eventuele beperking (lichamelijk of verstandelijk) heeft kunt u veilig komen sporten bij B-Fysic. 

Lees verder
Sporten onder begeleiding
Fitkids

Fitkids is een speciaal fitness- en oefenprogramma dat de Stichting Fitkids heeft opgezet voor kidneren (6-18 jaar) met een chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening, zodat deze kinderen onder professionele begeleiding kunnen trainen en bewegen in een sportieve en stimulerende omgeving. Het hoofddoel is om kinderen een nieuwe leefstijl aan te leren zodat zij weer plezier in bewegen krijgen. 

Lees verder
Fitkids
EPTE

B-Fysic biedt EPTE behandelingen aan bij landurige peesklachten. Een EPTE behandeling kan u helpen wanneer u last heeft van slecht herstellende pezen, bijvoorbeeld doordat u veel sport. B-Fysic beschikt over speciaal gecertificeerde therapeuten die deze behandeling kunnen toepassen.

Lees verder
EPTE

Afspraak maken

U kunt eenvoudig online een afspraak maken via MijnZorgtoegang. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.