• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic Waalre

In Gezondheidscentrum Waalre kunt u terecht voor bekkenfysiotherapie en ergotherapie. Het gezondheidcentrum is nieuw geopend in maart 2022. U kunt hier terecht voor meerdere diciplines, o.a. een huisartsenpraktijk en 040 verloskunde. 

Onze contactgegevens

Adres

Sportlaan 1
5581 BZ Waalre

Plan uw route met Google Maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op: 085-2104910

Mailadres

U kunt ons mailen naar vraag@b-fysic.nl 

Afspraak maken

De specialisaties van B-Fysic Waalre

Bij B-Fysic Waalre kunt u terecht voor verschillende specialisaties. Hieronder lichten we er een aantal uit: 

  • Bekkenfysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Coaching op Leefstijl
Bekkenfysiotherapie

De Bekkenfysiotherapeut is gespecialiseerd in klachten rondom de bekken(bodem). U kunt hierbij denken aan klachten zoals; incontinentie, pijn bij het vrijen, bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap, bekkenpijn, rugpijn of verzakkingsklachten.  
Onze bekkenfysiotherapeuten maken deel uit van het Bekkencentrum. Dit is een uniek concept in Nederland waarbij er nauwe samenwerking is tussen de bekkenfysiotherapeuten en o.a. specialisten, verloskundigen, manueel therapeuten en kinderartsen.

Lees verder
Ergotherapie

De ergotherapie helpt u om uw dagelijkse activiteiten te kunnen doen, zowel binnen als buiten het huis. Met praktische adviezen en tips helpt de ergotherapie u om zelfstandig te kunnen leven. Hierbij verschillen wij van fysiotherapie, doordat wij kijken naar het activiteitenniveau in plaats van naar het functieniveau. Wij betrekken hierbij de omgevingsfactoren, waarbij wij aan huis komen behandelen. Onze ergotherapeuten staan klaar voor u en uw mantelzorgers. 

Lees verder
Coaching op Leefstijl

Wilt u graag gezonder leven maar weet u niet waar u moet beginnen? Heeft u al meerdere pogingen gedaan om af te vallen maar resulteert dit telkens in teleurstelling en frustratie? Bent u bang dat u een verhoogde kans loopt op welvaartsziektes zoals diabetes, hart- en vaatziektes of obesitas? Dan is het programma Coaching op Leefstijl (COOL) iets voor u.

Lees verder

Afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.

Het team van B-Fysic Waalre

Tessy Hermans Bekkenfysiotherapeut
BIG: 79918094904
Veerle van der Heijden Ergotherapeut
BIG: n.v.t.