• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic Waalre

In Gezondheidscentrum Waalre kunt u terecht voor bekkenfysiotherapie en ergotherapie. Het gezondheidcentrum is nieuw geopend in maart 2022. U kunt hier terecht voor meerdere diciplines, o.a. een huisartsenpraktijk en 040 verloskunde. 

Onze contactgegevens

Adres

Sportlaan 1
5581 BZ Waalre

Plan uw route met Google Maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op: 085-2104910

Mailadres

U kunt ons mailen naar vraag@b-fysic.nl 

Afspraak maken

De specialisaties van B-Fysic Waalre

Bekkenfysiotherapie

Bekken(bodem)klachten zijn lastig en vaak erg persoonlijk. Ervaart u klachten zoals; incontinentie, pijn bij het vrijen, bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap, bekkenpijn, rugpijn of verzakkingsklachten dan kunt u bij ons team van bekkenfysiotherapeuten terecht in het Bekkencentrum. Het Bekkencentrum is een uniek concept in Nederland met verschillende locaties bij u in de buurt. 

Lees meer over Bekkenfysiotherapie
Ergotherapie

De ergotherapeut helpt u om uw dagelijkse activiteiten te kunnen doen, zowel binnen als ook buiten het huis. Met praktische adviezen en tips helpt de ergotherapeut u om zelfstandig te kunnen leven. Onze ergotherapeuten staan klaar voor u en uw mantelzorgers.

Lees meer over ergotherapie

Afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.

Het team van B-Fysic Waalre

Tessy Hermans Bekkenfysiotherapeut
BIG: 79918094904
Veerle van der Heijden Ergotherapeut
BIG: n.v.t.