Knie of heupprothese voorkomen met GLA:D programma

Door:
In: Nieuws

“Als eersten van Nederland starten Máxima MC (MMC), huisartsenorganisatie PoZoB en fysiotherapeuten in regio Eindhoven met GLA:D®. Dit is een voorlichtings- en trainingsprogramma voor patiënten met heup- en knieartrose, dat is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Het programma vermindert pijn en voorkomt dat klachten verergeren. Zo kunnen patiënten in hun eigen buurt en met eigen inzet een knie- of heupprothese uitstellen of zelfs voorkomen.” – (Bron: MMC)

Ook B-Fysic biedt het GLA:D programma aan. Het programma duurt zo’n 6 weken en bestaat uit ongeveer 12 behandelingen (exclusief Intake & Outtake) en een informatiebijeenkomst in het MMC. 

Dit programma wordt vergoed uit de basisverzekering. Om in aanmerking te komen voor het programma dient u een verwijzing te hebben.

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten staan voor u klaar op de locaties B-Fysic de Bolzen (Veldhoven) en B-Fysic Kastelenplein (Eindhoven). Zo heeft u altijd bij u in de buurt een afspraak. 

Maak een afspraak door contact met ons op te nemen via:  085-2104910 of vul ons contactformulier in .

 

Als eersten van Nederland starten MMC, huisartsen en fysiotherapeuten in regio Eindhoven met GLA:D. Dit is een…

Geplaatst door Máxima MC op Donderdag 1 oktober 2020

Contact opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt