Nieuwe locatie! B-Fysic Fysiotherapie Campanula in Asten

Door:
In: Nieuws

Fysiotherapie Campanula gaat verder als B-Fysic Fysiotherapie Campanula

Asten – Fysiotherapie Campanula, gevestigd aan de Floralaan 22 in Asten gaat vanaf 1 januari 2021 verder als B-Fysic Fysiothearpie Campanula. De samenwerking tussen Fysiotherapie Campanula en B-Fysic Fysiotherapie & Ergotherapie zorgt voor een bundeling van deskundigheid binnen de fysiotherapie om zo betere en completere zorg te kunnen leveren aan de patiënt.

 

Fysiotherapie Campanula is in 1971 onder leiding van Rob van der Wielen en zijn vrouw begonnen aan de Hofstraat in Asten. In 1984 is Theo Lankhorst toegetreden tot de maatschap, gevolgd door Luc van Munster (1987) en Dolly Veldman (1991).  Alle drie de therapeuten zijn vandaag nog te vinden bij Fysiotherapie Campanula.

In de loop der jaren is de praktijk gegroeid en bestaat het team ondertussen uit 17 medewerkers die samen verschillende disciplines binnen de fysiotherapie vertegenwoordigen. Om de ontwikkeling van de praktijk door te zetten is er in 2007 de overstap gemaakt naar het Medisch Centrum Campanula aan de Floralaan, waar verschillende zorgaanbieders nauw met elkaar samenwerken. Fysiotherapie Campanula onderscheidt zichzelf als praktijk door het aanbieden van verschillende fysiotherapiespecialisaties zoals sport, kinderen, ouderen, bekkenfysiotherapie psychosomatiek, oedeem en manuele therapie.

Samenwerkingspartner B-Fysic Fysiotherapie en Ergotherapie is al jaren een toonaangevende organisatie met 11 praktijken in de regio Eindhoven. Het streven van
B-Fysic is persoonlijke, kwalitatief hoogstaande zorg waarbij gebruik gemaakt wordt van bewezen doeltreffende zorgplannen, expertise teams en een multidisciplinaire aanpak.

Alle therapeuten en medewerkers van B-Fysic Fysiotherapie Campanula blijven zich onverminderd voor u inzetten. De samenwerking tussen B-Fysic en Campanula zal voor u resulteren in de best mogelijke en passende fysiotherapiezorg, altijd bij u in de buurt, in de praktijk of aan huis.

U kunt contact opnemen met B-Fysic Fysiotherapie Campanula via: 0493 692 510 of stuur een E-mail naar vraagcampanula@b-fysic.nl of bezoek onze website www.fysiotherapie-asten.nl

Contact opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt