• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Themamaand Gezond Leven
Herstellen na kanker, Covid-19 & hartziekten

De diagnose zoals kanker, hart en vaatziekte of longcovid heeft een ingrijpend effect op uwleven. Niet alleen emotioneel, maar ook fysiek gebeurt er veel met het lichaam.
Door het ziekteverloop kunnen uw conditie en spierkracht aanzienlijk verminderen. Hierdoor kunt u zich vermoeid en zwak voelen en kan het uw dagelijkse handelen beïnvloeden. Wanneer uw fysieke gesteldheid het toelaat is het enorm belangrijk om de draad weer op te pakken zodat u zich steeds beter gaat voelen. 

U kunt bij B-Fysic aan de slag met verschillende beweegprogramma's die speciaal zijn afgestemd op revalideren tijdens, of na een van bovenstaande aandoeningen. Hierbij wordt u begeleid door professionals die u op een verantwoorde manier kunnen helpen met uw fysieke gezondheid. 

Meer informatie over onze beweegprogramma's

Heeft u een oncologisch revalidatie traject doorlopen?

Na een oncologisch revalidatie traject is het van belang de spierkracht en conditie op pijl te blijven houden. Bij B-Fysic kan dit met lotgenoten waarbij er een keer per week onder begeleiding oefeningen uitgevoerd worden om conditie en kracht op pijl te blijven houden.
Een andere mogelijkheid is het B-Fysic Fit programma, waarbij u een persoonlijk beweegprogramma krijgt en u individueel aan de slag gaat met uw conditie en spierkracht. Er is dan de mogelijkheid tot onbeperkt komen trainen onder begeleiding van een beweegspecialist. Een combinatie van het B-Fysic Fit programma en trainen met lotgenoten is ook mogelijk.

Heeft u een revalidatie traject voor Covid-19 of hart- en vaatziekten doorlopen?

Na een Covid-19 revalidatie of hartrevalidatie is het verstandig om activiteiten op het gebied van conditie en kracht te blijven voortzetten. Bij B-Fysic is er een mogelijkheid om een trainingsprogramma voort te zetten waarbij de beweegspecialist ook kan kijken naar andere doelen en wensen. Het B-Fysic Fit programma is hier uitermate voor geschikt. Na een uitgebreide intake en aansluitende starttests maken onze beweegspecialisten een op maat gemaakt beweegprogramma. Hierbij kijken we naar uw gezondheidsuitdagingen, wensen en doelen. U kunt met het Fit programma onbeperkt komen sporten onder begeleiding van onze beweegspecialisten. 

B-Fysic Fit programma’s

De B-Fysic Fit programma’s zijn altijd inclusief lichaamsmetingen die elke 8 weken herhaald worden om uw voortgang te blijven bewaken. Ook heeft u de mogelijkheid een traject te volgen op het gebied van voeding of leefstijl. Heeft u vragen over de bovenstaande onderwerpen? Dan kunt u altijd even binnen lopen in een van onze vestigingen of een mail sturen naar vraagfitness@b-fysic.nl