• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Centrum voor Fysiotherapie Ramaekers wordt onderdeel van B-Fysic


Wij mogen u met trots mededelen dat Centrum voor Fysiotherapie Ramaekers uit Weert sinds kort onderdeel is geworden van B-Fysic. 

Deze mooie praktijk in Weert biedt een breed aanbod aan specialisaties en is een uitstekende toevoeging aan onze praktijken. Centrum voor Fysiotherapie Ramaekers is de tweede praktijk die eigenaren Liesbeth van den Dungen en André Ramakers bij B-Fysic en Fysiogroep Nederland hebben ondergebracht. De eerste praktijk; B-Fysic Budel is in 2020 onderdeel geworden van de organisatie. Dat maakt deze samenwerking extra bijzonder!

De samenwerking tussen beide partijen zal de komende periode meer vorm krijgen en uiteindelijk zal Centrum voor Fysiotherapie Ramaekers verder gaan als B-Fysic Weert. Wij blijven u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Ook niet onbelangrijk om te vermelden, de samenwerking verandert voor de bestaande patiënt niets. Het gehele team van Fysiotherapie Ramaekers zal werkzaam blijven bij B-Fysic Weert. 

Wij heten het team van harte welkom en hopen de toekomstige patiënten in Weert van hoogstaande kwalitatieve zorg te kunnen blijven voorzien.