• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Themamaand Gezond Leven
Met plezier werken aan uw beweegdoelen

Zitten is het nieuwe roken. Steeds vaker zitten we gedurende de dag stil. Dit komt mede doordat veel beweegactiviteiten de laatste tijd gemakkelijk gemaakt zijn voor ons. Denk bijvoorbeeld aan de roltrap, boodschappen thuis laten bezorgen, gebruik van een auto et cetera.

Daarom richten wij ons bij B-Fysic op het stimuleren van bewegen. Bij B-Fysic kunt u onbeperkt komen sporten onder begeleiding van een bewegingspecialist. Ik neem u graag mee in hoe we bij B-Fysic tot een passende training komen voor iedereen die graag meer wil bewegen.

Als eerst starten we met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we uw doelen, mogelijke blessures en of gezondheidsbeperkingen en welke stappen we gaan nemen om uw doel te gaan bereiken. Vervolgens vindt er een intake plaats waarin we allerlei metingen uitvoeren, zoals de bloeddruk, de handknijpkracht, een fiets- of looptest en krachttesten. De resultaten van deze intake in combinatie met het kennismakingsgesprek vormen de basis voor een persoonlijk en passend trainingsschema op maat.

Wanneer u bij ons komt trainen wordt u begeleidt door mij of een van mijn collega beweegagogen. Wij zijn speciaal opgeleid om u te begeleiden bij uw beweegdoelen. Wij kijken of u de oefening goed uitvoert, proberen u soms wat uit te dagen met nieuwe oefeningen en passen uw schema aan waar nodig. Ook voeren we regelmatig tussentijdse gesprekken, zowel in de trainingszaal maar ook in een persoonlijk gesprek over de voortgang van uw doelen. Ook voeren we periodiek opnieuw metingen uit om uw trainingsschema zo goed mogelijk bij uw voortgang te laten aansluiten.

Ik als beweegspecialist vind het vooral belangrijk dat het beweegprogramma passend is bij de sporter. En dat uw wensen en doelen met het beweegprogramma behaald kunnen worden. Hieronder versta ik ook plezier. Ik maak graag een schema dat niet alleen zorgt voor het behalen van doelen, maar ook plezier brengt in bewegen. Daarnaast vind ik afwisseling erg belangrijk. Regelmatig zorg ik dat ik tijdens de trainingstijd met meerdere een andere oefening of challenge uitvoer. Dit zorgt ook voor een gezellige sfeer in de zaal. Bij het begeleiden van de sporters denk ik graag in mogelijkheden en vaak is er dan heel veel mogelijk!

Denkt u erover om meer te gaan bewegen? Of dat nou is omdat u een zittend beroep hebt, tegen gezondheidsuitdagingen aanloopt die bewegen lastig maken of u niet weet waar u moet beginnen? Ik en mijn collega beweegspecialisten staan voor u klaar bij een locatie bij u in de buurt.

Wij ontvangen u graag en zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Hopelijk tot snel!

Sanne van Grunsven, Beweegspecialist
B-Fysic Knegt en Bungelaar en B-Fysic Manders

Bekijk onze mogelijkheden voor bewegen onder begeleiding