Gedeeltelijke heropening fitness

Door:
In: Uncategorized

Gedeeltelijke heropening fitness B-Fysic

De fitnessleden van B-Fysic worden periodiek geïnformeerd over de landelijke maatregelen die effect hebben op het fitnessaanbod en over de alternatieve sportbegeleidingsmogelijkheden die vanuit B-Fysic worden aangeboden.  Vanaf begin maart 2021 mogen de programma’s die een bijdrage leveren aan preventieve zorg, in kleine groepen opstarten.

Dus activiteiten van de gewichtsconsulent, Zwangerfit, COOL en medische fitness voor oncologie-, COPD en COVID patiënten zijn fysiek weer opgestart in kleine groepjes waarbij de COVID-maatregelen nageleefd worden.

Voor onze fitnessleden is het mogelijk om in kleine groepen buiten te sporten, of de online zoom lessen te volgen. Informatie hierover ontvangen de leden per mail.

Op dit moment is het nog niet toegestaan om de reguliere fitness binnen aan te bieden. Zodra hier verandering in komt worden onze leden daar direct van op de hoogte gesteld.

Contact opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt