Kies uw probleemgebied

rugklachten-icoon-min

Rug

Rugpijn is iets waar iedereen weleens last van heeft. B-Fysic werkt met een bewezen methode en gespecialiseerde therapeuten om u snel en duurzaam van uw rugpijn af te helpen.
lees verder…

nekklachten-icoon-min

Nek

Nekklachten kunnen zeer pijnlijk zijn en je sterk hinderen in je dagelijkse activiteiten. Tijdig naar de fysiotherapeut kan veel pijn voorkomen en helpen om de klachten te verminderen.
lees verder…

schouderklachten-icoon-min

De schouder is een complex gewricht. Klachten hebben meestal meerdere oorzaken. De fysiotherapeut bepaalt waar uw pijn vandaan komt en biedt een passende behandeling.
lees verder…

knieklachten-icoon-min

Lopen, rennen en buigen, de knie is onmisbaar, maar de knie is ook één van de meest kwetsbare gewrichten. Zorg ervoor dat je een professional inschakelt bij pijntjes en blessures.
lees verder…

heupklachten-icoon-min

Heupklachten kunnen veel pijn veroorzaken. Hierdoor kunt u minder bewegen. De fysiotherapeut helpt u om snel van uw heupklachten af te komen. Ook voor revalideren na een nieuwe heup.
lees verder…

hand-elleboogklachten-icoon-min

Complexe gewrichten met een wirwar van pezen, spieren en botjes zorgen voor de fijne motoriek. De fysiotherapeut is de expert om u te helpen bij problemen aan uw hand, pols of bijvoorbeeld een tenniselleboog.
lees verder…

enkel-voetklachten-icoon-min

Een gewricht wat dagelijks zwaar wordt belast en veel te verduren krijgt. Wees er zuinig op en kom op tijd langs bij de gespecialiseerde therapeuten van B-Fysic als uw enkel of voet pijn geeft of anders aanvoelt.
lees verder…

etalagebenen-icoon-min

Etalagebenen (Claudicatio intermittens) is een vaatziekte, waarbij slagaderen in uw been zijn vernauwd. Veel bewegen onder begeleiding van de fysiotherapeut biedt vaak goede uitkomsten.
lees verder…

copd-icoon-min

Bij COPD heeft u een beschadiging aan de longen opgelopen. Ademen is lastig en u heeft minder energie. Training en begeleiding door een fysiotherapeut helpt u energie, conditie en kracht op te bouwen.
lees verder…

hartfalen-icoon-min

Wanneer u last heeft van hartfalen pompt u hart niet genoeg bloed rond. Met een speciaal programma zorgt de fysiotherapeut ervoor dat uw klachten verminderen en erger wordt voorkomen.
lees verder…

nah-klachten-icoonn-min

NAH

Bij Niet Aangeboren Hersenletsel kunt u te maken krijgen met verschillende uitdagingen tijdens het dagelijks leven. De therapeuten van B-Fysic kunnen u bij deze uitdagingen helpen en uw kwaliteit van leven verbeteren.
lees verder…

kaak-keel-icoon-min

Kaakklachten zijn vervelend. Hierdoor kunt u moeite hebben met kauwen, praten of gapen. Bij B-Fysic werken gespecialiseerde fysiotherapeuten (orofaciaal). Zij kunnen u vaak verder helpen met behandeling en oefeningen.
lees verder…

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars:

Contact opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt