B-Fysic

B-Fysic is dé specialist op het gebied van fysiotherapie, bekkenfysiotherapie en ergotherapie in de regio Eindhoven. Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen, dichtbij de cliënt.

Op twaalf verschillende locaties in de regio Eindhoven en Leerdam staat B-Fysic met een team van 145 therapeuten, beweegagogen en administratieve  medewerkers klaar om onze patiënten vertrouwd en professioneel te helpen.

B-Fysic zet in op

Het bevorderen van zelfredzaamheid en gezondheid van de patiënt door het leveren van uitstekende paramedische zorg en activiteiten op het gebied van bewegen. We doen dit met een enthousiast en vakkundig team dat zorgt voor een optimale begeleiding van patiënten in een prettige omgeving.

B-Fysic biedt iedere patiënt snel en uitstekende zorg met persoonlijke aandacht. We houden hierbij zo veel mogelijk rekening met alles wat er in de omgeving van de patiënt speelt, zodat het behandelresultaat ook vastgehouden kan worden na de behandeling. Zo leveren wij duurzaam effectieve zorg.

De speerpunten van B-Fysic

Fysiotherapie

Fysiotherapie omvat zorg rondom gewrichts-, spier- en peesklachten. Denk hierbij aan revalidatietherapie na een heupoperatie, schouderproblemen of  rug klachten. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in specifieke behandelmethoden die zo goed mogelijk aansluiten bij uw zorgvraag.

Bekkenfysiotherapie

Problemen met het bekken zijn lastig en vaak pijnlijk. Denk aan incontinentie, bekkenpijn, bedplassen, problemen bij ontlasten en pijn bij het vrijen. In ons gespecialiseerde bekkencentrum kunt u terecht bij specialistische therapeuten die u met uw probleem helpen.

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut helpt u zo snel mogelijk weer te herstellen een blessure. Denk hierbij aan een enkelverzwikking, knieklachten of een tennisarm. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een persoonlijk afgestemd behandelplan en kan er samen met uw trainer gekeken worden naar een aangepast trainingsschema.

Ouderenzorg en chronisch aandoeningen

Geriatriefysiotherapie is voor iedereen met  complexe gezondheidsproblemen rondom bijvoorbeeld oncologische revalidatie, Parkinson, COPD en/of hartrevalidatie. Ook kan hier ergotherapie een uitkomst bieden voor bijvoorbeeld  mobiliteitsbeperkingen en oedeem. B-Fysic laat geriatrische fysiotherapeuten en ergotherapeuten samenwerken in het Expertiseteam Ouderen om u zo lang mogelijk mobiel en veilig te houden in uw eigen (thuis-)situatie.

Maak direct een afspraak of stel hier uw vraag:

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars:

Contact opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt