• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Fietstraining

Onze ergotherapeuten bieden trainingen aan om deze zelfstandigheid te vergroten zodat men met een veilig gevoel op pad kan, bijvoorbeeld op de fiets. De ergotherapeut komt bij u aan huis om te bespreken waar u tegenaanloopt en gaat actief met u oefenen om u weer veilig en verantwoord de weg op te laten gaan. 

Afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.

Daarom B-Fysic

Daarom B-Fysic

Persoonlijke aandacht

Onze therapeuten inventariseren goed waar u precies tegenaan loopt en houden hierbij zo veel mogelijk rekening met wat er in uw omgeving speelt, zodat het behandelresultaat ook na de behandeling wordt vastgehouden. 

Altijd bij u in de buurt

Wij zijn met 17 fysiotherapie praktijken in de regio Eindhoven, Veldhoven, Geldrop, Asten, Budel en Leerdam altijd bij u in de buurt.

Specialistische zorg op maat

B-Fysic biedt kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en hun specialisatie. Wij streven naar de beste specialistische zorg, op maat voor u. 

Afspraak maken