• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Wie zijn we?

B-Fysic is dé specialist op het gebied van fysiotherapie, bekkenfysiotherapie en ergotherapie. Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen, dichtbij de cliënt.

B-Fysic Fysiotherapie & Ergotherapie

B-Fysic is dé specialist op het gebied van fysiotherapie en ergotherapie. Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen, dichtbij de cliënt.

Het bevorderen van zelfredzaamheid en gezondheid van de cliënt door het leveren van uitstekende paramedische zorg en activiteiten op het gebied van bewegen. We doen dit met een enthousiast en vakkundig team dat zorgt voor een optimale begeleiding van patiënten in een prettige omgeving.

B-Fysic biedt iedere cliënt  uitstekende zorg met persoonlijke aandacht. We houden hierbij zo veel mogelijk rekening met alles wat er in de omgeving van de patiënt speelt, zodat het behandelresultaat ook vastgehouden kan worden na de behandeling. Zo leveren wij duurzame effectieve zorg.

Het Bekkencentrum maakt deel uit van B-Fysic

Het Bekkencentrum biedt de meest uitgebreide en professionele zorg voor bekken(bodem)gerelateerde klachten. In het centrum werken gespecialiseerde bekkenfysiotherapeuten nauw samen met andere zorgverleners. Deze bundeling van kennis en ervaring maakt het Bekkencentrum uniek in Nederland. Patiënten en zorgprofessionals kunnen bij het Bekkencentrum terecht voor onzerzoek, advies en behandeling. 

Ook werken bij het Bekkencentrum bekkenfysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van kinderen. U vindt ons op meerdere locaties in de regio. 

Onze speerpunten

Fysiotherapie

Fysiotherapie omvat zorg rondom gewrichts-, spier- en peesklachten. Denk hierbij aan revalidatietherapie na een heupoperatie, schouderproblemen of rugklachten. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in specifieke behandelmethoden die zo goed mogelijk aansluiten bij uw zorgvraag.

Bekkenfysiotherapie

Problemen met het bekken zijn lastig en vaak pijnlijk. Denk aan incontinentie, bekkenpijn, bedplassen, problemen bij ontlasten en pijn bij het vrijen. In ons gespecialiseerde Bekkencentrum kunt u terecht bij specialistische therapeuten die u met uw probleem helpen.
Wilt u meer informatie over het Bekkencentrum? Dan verwijzen we u graag naar onze website: www.bekkencentrum.nl

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut helpt u zo snel mogelijk weer te herstellen na een blessure. Denk hierbij aan een enkelverzwikking, hamstringblessure, knieklachten of een tennisarm. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een persoonlijk afgestemd behandelplan om u zo weer snel op weg te helpen en toekomstige blessures te voorkomen.

Geriatrie fysiotherapie

Geriatrie fysiotherapie is voor iedereen met complexe gezondheidsproblemen rondom bijvoorbeeld oncologische revalidatie, Parkinson, COPD en/of hartrevalidatie. Ook kan hier ergotherapie een uitkomst bieden voor bijvoorbeeld mobiliteitsbeperkingen en oedeem. B-Fysic laat geriatrische fysiotherapeuten en ergotherapeuten samenwerken in het Expertiseteam Ouderen om u zo lang mogelijk mobiel en veilig te houden in uw eigen (thuis-)situatie.

Complexe Pijn

Wanneer u al langere tijd pijn ervaart en de gangbare behandelingen geen effect lijken te hebben, kunt u bij B-Fysic terecht bij het programma Grip op Pijn. Bij B-Fysic hebben we een groot team met expertise op het gebied van verschillende chronische en complexe pijn. Dit team werkt nauw samen, vanuit verschillende invalshoeken, wat het programma onderscheidt van andere behandelingen gericht op pijn.

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). De kinderfysiotherapeut behandelt kinderen met verschillende klachten, zoals o.a. pijnklachten en sportblessures, maar ook problemen rondom de motorische ontwikkeling en plas- en/of poepproblemen. Er wordt spelenderwijs in een kindvriendelijke omgeving gewerkt om uw kind zo optimaal mogelijk te begeleiden.

Ergotherapie

Ergotherapie richt zich op het kunnen hervatten en blijven uitvoeren van dagelijkse activiteiten zowel binnen als buitenshuis. Met praktische adviezen en tips helpt de ergotherapeut u om zelfstandig te kunnen leven. Onze ergotherapeuten staan klaar voor u en uw mantelzorgers.

Daarom B-Fysic

Daarom B-Fysic

Persoonlijke aandacht

Onze therapeuten inventariseren goed waar u precies tegenaan loopt en houden hierbij zo veel mogelijk rekening met wat er in uw omgeving speelt, zodat het behandelresultaat ook na de behandeling wordt vastgehouden.

Altijd bij u in de buurt

Wij zijn met 17 fysiotherapie praktijken in de regio Eindhoven, Veldhoven, Geldrop, Asten, Budel en Leerdam altijd bij u in de buurt.

Specialistische zorg op maat

B-Fysic biedt kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en hun specialisatie. Wij streven naar de beste specialistische zorg, op maat voor u.

Afspraak maken