• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Vacatures B-Fysic

Bij B-Fysic Fysiotherapie & Ergotherapie zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij bij een toonaangevende organisatie werken, die voorop staat in de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar solliciteren@b-fysic.nl

Welkom op onze vacature pagina!

Bij B-Fysic zijn we altijd op zoek naar nieuwe talenten, gemotiveerde collega's en vakmensen die onze organisatie naar een hoger niveau willen tillen. 
Of je nou net afgestudeerd bent, jarenlange ervaring hebt of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging; bij B-Fysic zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

B-Fysic is een eerstelijns praktijk voor fysiotherapie & ergotherapie. In 1994 begonnen als eenmanspraktijk in Veldhoven en ondertussen uitgegroeid tot een organisatie met verschillende praktijken in Zuid-Oost Brabant en Leerdam. B-Fysic staat voor kwalitatief hoogstaande zorg, met persoonlijke aandacht voor de cliënt. B-Fysic biedt een een breed spectrum aan fysiotherapeutische specialisaties en er staat een uitgebreid front- en backoffice team paraat om onze therapeuten te ondersteunen. 

Multidiciplinaire samenwerking als basis

Bij B-Fysic werken we op meerdere manieren nauw samen met verschillende specialisten binnen de zorg. Zo zijn een aantal van onze praktijken te vinden in gezondheidscentra, waar we samen met de aanwezige disciplines de best mogelijke zorg voor de cliënt proberen te faciliteren. Ook stimuleren we binnen onze eigen praktijken multidiciplinaire inzet tussen specialisten onderling. Daarnaast hebben we ook sterke samenwerkingsverbanden opgebouwd met o.a. ziekenhuizen, orthopedische centra, wijkverplegers, gemeentes, verloskundigepraktijken en revalidatiecentra. 

Onze actuele vacatures:

Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures. Staat jouw droombaan er niet bij, maar vind je jezelf passen binnen de organisatie en wil je ons team komen versterken? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen naar solliciteren@b-fysic.nl. Stuur ons je CV en motivatiebrief, dan neemt een van onze regiomanagers direct contact met je op.

B-Fysic is een leerbedrijf / stagebedrijf

Ben jij op zoek naar een leuke, interessante en leerzame stage? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, leergierige en pro-actieve stagiaires. Je kunt bij ons terecht voor de volgende stages:

  • Stage fysiotherapie
  • Stage ergotherapie
  • Stage beweegagoog
  • Stage leefstijlcoach
  • Stage Marketing & Communicatie

Heb jij interesse in een stage bij B-Fysic? Stuur ons dan een mailtje naar stage@b-fysic.nl onder vermelding van je cv en een motivatiebrief.

B-Fysic is een onderdeel van Fysiogroep Nederland (FGN)

 

FGN is een landelijke organisatie van kwalitatief toonaangevende fysiotherapie praktijken, met een duidelijk doel: Zoveel mogelijk mensen ondersteunen in hun wens gezond en vitaal te worden en te blijven. Wij zijn therapeuten die willen investeren in patiënten, medewerkers, innovatie en ondernemerschap om kwaliteit te kunnen blijven garanderen aan onze patiënten.

Ook bij andere praktijken binnen ons landelijke netwerk zijn vacatures misschien voor jou of een collega die je kent in je eigen netwerk. Wil je kijken welke vacatures dat zijn ga dan naar  https://fgn.nl/werken-bij