• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief
Fysiotherapie Veldhoven

Fysiotherapie Veldhoven

Onze fysio's staan voor u klaar in een praktijk bij u in de buurt Direct een afspraak maken of bel 085-2104910
9.1

Klanten geven ons gemiddeld een 9.1

Gebaseerd op 1710 beoordelingen

Onze specialisaties

Zoekt u een goede fysiotherapeut in Veldhoven? Bij B-Fysic bent u aan het juiste adres! Wij bieden kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen. Of u nu kampt met lichamelijke klachten, blessures of revalidatie nodig hebt, ons team van ervaaren fysiotherapeuten staat voor u klaar.  

Onze specialisaties
  • Rugpijn
  • Schouderpijn
  • Nekpijn
  • (Sport)blessure
  • Andere klachten

Rugpijn is een veelvoorkomende klacht die het dagelijkse leven ernstig kan beïnvloeden. Of het nu plotseling opkomt of langzaam insluipt, de constante pijn in de rug maakt alledaagse activiteiten moeilijk en pijnlijk. Van lichte irritatie tot bijna onmogelijk bewegen, rugpijn vereist de juiste behandeling voor een snel herstel. Bij B-Fysic begrijpen we dat rugpijn niet alleen fysiek, maar ook emotioneel belastend kan zijn. Daarom bieden wij gespecialiseerde (Manueel) fysiotherapie met een bewezen zorgplan voor rugpijn, ontwikkeld in samenwerking met experts. 

Afspraak maken
Rugpijn Veldhoven

Schouderpijn komt veel voor. De schouder is een complex gewricht waardoor hij vrij gevoelig is voor blessures en klachten. Schouderklachten beginnen met een lichte pijn bij een bepaalde beweging, maar kunnen zich al snel ontwikkelen tot een hardnekkige en pijnlijke schouderblessure. Bij B-Fysic bieden wij gespecialiseerde (Manueel) fysiotherapie met een bewezen zorgplan voor schouderpijn, ontwikkeld in samenwerking met experts. Ontdek de effectieve behandeling die al vele patiënten heeft geholpen

Afspraak maken
Schouderpijn Veldhoven

Nekpijn kan het dagelijkse leven ernstig beïnvloeden, en twee op de drie mensen in Nederland ervaren op enig moment nekklachten. Of het nu door overbelasting, een verkeerde beweging, stress, of na een ongeval is, aanhoudende nekpijn kan chronisch worden en een belemmering vormen. Bij B-Fysic begrijpen we de impact van nekpijn en bieden gespecialiseerde fysiotherapie u snel van uw klachten af te helpen. Onze fysiotherapeuten, experts in de behandeling van nekpijn, stellen persoonlijke behandelplannen op om ervoor te zorgen dat je snel en blijvend herstelt. 

Afspraak maken
Nekpijn Veldhoven

Onze (sport)fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in sport-gerelateerde blessures, klachten en vragen. De (sport)fysiotherapeut begrijpt wat er tijdens het sporten gebeurd, hoe blessures tot stand komen en kunnen worden verholpen/voorkomen. De zorg binnen de sportfysiotherapie richt zich niet alleen op het herstel, maar kijkt naar het gehele lichaam om de oorzaak te achterhalen en juist die lichaamsdelen aan te pakken die wat extra aandacht nodig hebben tijdens het sporten. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met alles wat bij uw klacht, sport en omgeving komt kijken. Denk hierbij aan soort letsel, soort sport, sportniveau, het contact met de trainer en nog vele andere aspecten.

Afspraak maken
Sportblessure Veldhoven

Onze fysiotherapeuten in Veldhoven kunnen u helpen met vrijwel elke lichamelijke klacht! Wij bieden onder andere manuele therapie, bekkenfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, Dry Needling, Leefstijlcoaching, kinderfysiotherapie en nog veel meer. 

Lees hier over meer op onze behandelingenof klachten pagina's. 

Maak een afspraak
Fysiotherapie Veldhoven
Vanity Somer - B-Fysic
Je weet nooit wat je motorisch nog kan, totdat je het geprobeerd hebt en blijft proberen. Michelle Compter Manueel Fysiotherapeut & Dry Needling
Samen met het kind en/of de ouder een manier zoeken om het probleem duurzaam op te lossen, daar ligt mijn uitdaging! Judith van Elst Kinderfysiotherapeut & Regiomanager
Ik vraag altijd naar het doel en wat de cliënt daarmee wil bereiken. Met dat in het achterhoofd komt de motivatie en wilskracht vanzelf. Ik wil mensen inspireren. Ik wil dat iemand naar me kijkt en zegt: "Door jou heb ik niet opgegeven." Vanity Somer Beweegagoog & Leefstijlcoaching
Ontmoet al onze fysiotherapeuten in Veldhoven
B-Fysic Andromeda

Fysiotherapie in Veldhoven

Bij B-Fysic Fysiotherapie in Veldhoven gaan we voor goede en persoonlijke zorg bij u in de buurt! U kunt bij ons terecht op een van de volgende locaties: 

B-Fysic de Bolzen
Gelegen in gezondheidscentrum de Bolzen in Zeelst. U kunt hier naast fysiotherapie ook terecht voor echografie en sporten onder begeleiding

B-Fysic Andromeda
Gelegen in gezondheidscentrum Andromeda in Zonderwijk. B-Fysic Andromeda maakt ook deel uit van het B-Fysic Bekkencentrum waar u terecht kunt voor gespecialiseerde bekkenfysiotherapie.

Wist u dat B-Fysic ook verschillende locaties heeft in Eindhoven, Waalre en Geldrop? 

Al onze locaties
Fysiotherapie in Veldhoven

Daarom B-Fysic Fysiotherapie

Persoonlijke aanpak

Bij B-Fysic staat de patiënt centraal. We geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij we samen met u kijken we naar de specifieke situatie en behoeften. Op basis daarvan stellen we een behandelplan op dat aansluit bij uw doelen en verwachtingen.

Gespecialiseerde fysiotherapeuten

Of u nu last heeft van rugpijn, nekklachten, sportblessures of andere fysieke ongemakken, wij bieden een breed scala aan behandelingen. Van manuele therapie en oefentherapie tot revalidatie en preventieve zorg, we hebben de expertise in huis om u te helpen.

Snel een afspraak

Bij B-Fysic hoeft u niet lang te wachten op een afspraak. In de meeste gevallen kunt u de volgende dag al terecht! Wij streven er naar om u snel maar vooral effectief met uw klachten te helpen! 

Maak direct een afspraak