• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief
Leefstijl

Leefstijl

Een gezond leven begint bij een goede leefstijl. Voldoende bewegen, gezond eten, op tijd rusten en ontspannen en goed slapen. Dit is echter niet altijd even vanzelfsprekend. Zou u graag een gezondere leefstijl willen? Wilt u graag afvallen om de kans op hart- en vaatziekten te verkleinen? Of zou u juist graag onder begeleiding (meer) gaan bewegen? Dan bent u bij B-Fysic aan het juiste adres. Wij bieden verschillende programma's die passen bij uw situatie. 

Duurzame verandering van uw leefstijl
Professionele begeleiding door leefstijlcoaches en beweegspecialisten
In sommige gevallen geheel vergoed door de zorgverzekeraar!
Afspraak maken

Coaching op Leefstijl (CooL)

Het CooL programma richt zich op het verbeteren van uw gezondheid door het veranderen van uw leefstijl. Een gespecialiseerde leefstijl coach gaat samen met u aan de slag om stapsgewijs uw leefpatroon te verbeteren. Het uiteindelijke doel is een duurzame verandering van uw leefstijl te realiseren. Met de leefstijlcoach bepaalt u persoonlijke doelen die haalbaar zijn in uw eigen tempo. Het CooL programma wordt door de meeste zorgverzekeraars 100% vergoed! U heeft hiervoor wel een verwijzing nodig vanuit de huisarts. 

Lees meer over het CooL programma

B-Fysic beweeg- en leefstijlprogramma

Wanneer u juist meer onder begeleiding wil bewegen of niet in aanmerking komt voor het CooL programma, biedt B-Fysic het beweeg- en leefstijlprogramma aan. Dit programma is een stuk intensiever dan het CooL programma en biedt u de mogelijkheid om onbeperkt, onder begeleiding, te komen sporten in onze fitness. Zo kunt u direct een grote stap zetten in het verbeteren van uw leefstijl. 

Lees meer over het beweeg- en leefstijlprogramma

Afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.

Daarom B-Fysic

Daarom B-Fysic

Persoonlijke aandacht

Onze therapeuten inventariseren goed waar u precies tegenaan loopt en houden hierbij zo veel mogelijk rekening met wat er in uw omgeving speelt, zodat het behandelresultaat ook na de behandeling wordt vastgehouden. 

Altijd bij u in de buurt

Wij zijn met verschillende fysiotherapie praktijken in de regio Eindhoven en Leerdam altijd bij u in de buurt.

Specialistische zorg op maat

B-Fysic biedt kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en hun specialisatie. Wij streven naar de beste specialistische zorg, op maat voor u. 

Afspraak maken