• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic Gestel Jan Smitzlaan

B-Fysic Gestel maakt sinds 2020 deel uit van de B-Fysic groep. Op deze locatie in het Eindhovense stadsdeel Gestel staat een enthousiast team van therapeuten en frontoffice medewerkers voor u klaar. 

U kunt bij B-Fysic Gestel terecht voor o.a. manuele therapie, lymfedrainage, echografie, EPTE, Chronische pijn en Coaching op Leefstijl

Contactgegevens

Contactgegevens

Adres

Jan Smitzlaan 7
5611LD Eindhoven

Plan uw route met Google Maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 085-2104910

Mailadres

U kunt ons mailen naar: vraag@b-fysic.nl 

Openingstijden
Maandag 10:00 -14:00
Dinsdag 13:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 13:00
Donderdag 08:00 - 12:00
Vrijdag Gesloten
Direct een afspraak maken

De specialisaties van B-Fysic Gestel Jan Smitzlaan

Bij B-Fysic Gestel Jan Smitzlaan kunt u terecht voor verschillende fysiotherapiespecialisaties. Hieronder lichten wij de specialisaties uit:

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Geriatriefysiotherapie
Fysiotherapie

Heeft u problemen met bewegen? Een zere knie, pijn aan de nek of rug? Dan kan fysiotherapie u helpen! De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van bewegen en gezondheid en zorgt ervoor dat u stappen kan maken in uw herstel. Fysiotherapie houdt zich bezig met het behandelen van klachten rondom het bewegen. Hierbij kun je denken aan gewrichten, spieren en botten. Maar ook als aanvulling op chronische ziekten om het bewegen te verbeteren of juist te behouden.

Lees verder
Fysiotherapie
Manuele therapie

De manueel therapeut is een fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van patiënten met klachten aan de wervelkolom en aan de gewrichten in armen en benen. Hij kijkt ook of er misschien andere redenen zijn waardoor u deze klachten heeft of houdt, bijvoorbeeld of uw spieren goed werken en of u gecontroleerd kunt bewegen, maar ook of er wellicht iets anders aan de hand is zoals stress of een verkeerd beeld ten aanzien van uw klachten.

Lees verder
Manuele therapie
Geriatriefysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg rondom het ouder worden. Juist voor mensen met complexe en meervoudige gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het herstellen na een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of de revalidatie na een gebroken heup. De geriatriefysiotherapeut werkt vanuit specifieke kennis over ouder worden en de daarbij voorkomende ziektebeelden.

Lees verder
Geriatriefysiotherapie

Afspraak maken

U kunt eenvoudig online een afspraak maken via MijnZorgtoegang. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.