• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic Kastelenplein

B-Fysic Kastelenplein is gelegen in het Eindhovense stadsdeel Gestel. Op deze moderne locatie staat een enthousiast team van gespecialiseerde therapeuten en frontoffice medewerkers voor u klaar. U kunt bij B-Fysic Kastelenplein terecht voor o.a. manuele therapie, sportfysiotherapie, ocologische revalidatie en Rug training. 

Ook kunt u bij B-Fysic Kastelenplein komen sporten onder begeleiding in onze vernieuwde fitness. 

Onze contactgegevens

Onze contactgegevens

Adres

Kastelenplein 171
5653LX Eindhoven

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 085-2104910

Mailadres

U kunt ons mailen naar vraag@b-fysic.nl

Direct een afspraak maken

Team van B-Fysic Kastelenplein

Britt van Lieshout
Britt van Lieshout Kinderfysiotherapeut & Covid-19
BIG: 19926137904
Daan van Gerwen
Daan van Gerwen Fysiotherapeut
BIG: 39929883804
Max Jacobs
Max Jacobs Beweegagoog & Leefstijlcoaching & Gewichtsconsulent
BIG: n.v.t.

De specialisaties van B-Fysic Kastelenplein

Bij B-Fysic Kastelenplein kunt u terecht voor verschillende fysiotherapie specialisaties. Hieronder lichten we er een aantal uit: 

  • Manuele fysiotherapie
  • Sportfysiotherapie
  • Oncologische revalidatie
  • Sporten onder begeleiding
  • Artrose / GLA:D
  • COPD / Longrevalidatie
  • Kinderfysiotherapie
Manuele fysiotherapie

Manuele therapie richt zich op klachten in de wervelkolom en gewrichten in de armen en benen. Naast klachten met pijn, behandelt de manueel therapeut ook mensen die klachten hebben met het bewegen van gewrichten. De therapeut bekijkt of er misschien andere redenen zijn waardoor u deze klachten heeft of houdt, bijvoorbeeld of uw spieren goed werken en of u gecontroleerd kunt bewegen, maar ook of er wellicht iets anders aan de hand is zoals stress of een verkeerd beeld ten aanzien van uw klachten.

Lees verder
Manuele fysiotherapie
Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in sport-gerelateerde blessures, klachten en vragen. De sportfysiotherapeut begrijpt wat er tijdens het sporten gebeurd en hoe blessures tot stand komen. De zorg van de sportfysiotherapeut richt zich niet alleen op het herstel, maar ook om juist die lichaamsdelen te trainen die ondersteunen bij het sporten.Samen met de sportfysiotherapeut gaat u aan de slag om weer terug te komen op uw oude niveau, of uzelf te verbeteren.

Lees verder
Sportfysiotherapie
Oncologische revalidatie

Heeft u een behandeling tegen kanker ondergaan? Dan helpt oncologische revalidatie u om uw kracht en conditie weer op te bouwen. De diagnose kanker heeft een ingrijpend effect op je leven. Niet alleen emotioneel maar ook fysiek gebeurt er veel met uw lichaam. Uw conditie en spierkracht gaat aanzienlijk achteruit. U kunt zich vermoeid en zwak voelen. Juist dan is het belangrijk om met professionele begeleiding te werken aan uw fysieke gesteldheid. 

Lees verder
Oncologische revalidatie
Sporten onder begeleiding

Sporten onder begeleiding bij B-Fysic is een verantwoorde manier om uw gezondheid te bevorderen en op peil te houden. Onder begeleiding van specialisten gaat u aan de slag met op u afgestemde fitnessprogramma’s. Onze beweegagogen en therapeuten bieden u uitstekende begeleiding met persoonlijke aandacht. We houden hierbij zo veel mogelijk rekening met uw doelen en wat in uw persoonlijke situatie van belang is. Ook wanneer u een eventuele beperking (lichamelijk of verstandelijk) heeft kunt u veilig komen sporten bij B-Fysic. 

Lees verder
Sporten onder begeleiding
Artrose / GLA:D

Artrose is een aandoening waarbij het gewrichtskraakbeen vermindert in dikte en kwaliteit. Het gewricht kan pijnlijk en stijf zijn en beperkt in de beweeglijkheid (buigen en/of strekken). Er kunnen ook ontstekingen in de gewrichten ontstaan. Het gewricht wordt dan behalve pijnlijk ook warm en gezwollen. Geleidelijk kunnen er problemen ontstaan bij allerlei bewegingen zoals lopen, traplopen, in en uit de auto stappen, fietsen of schoenen aantrekken. Bij B-Fysic werken we met het bewegingsprogramma GLA:D dat in samenwerking orthopeden met het Maximá MC plaatsvindt.

Lees verder
Artrose / GLA:D
COPD / Longrevalidatie

Tijdens de revalidatie voor COPD gaat de gespecialiseerde therapeut samen met u aan de slag om het beste uit de revalidatie te halen. COPD kan niet genezen worden, maar de klachten kunnen wel verminderd worden en de gespecialiseerde therapeut kan u helpen om zo goed mogelijk om te gaan met de klachten die u heeft. Denk hierbij aan het verbeteren van de conditie, kracht, het optimaliseren van de manier van ademhaling en het aanleren voor technieken van het ophoesten van slijm. De therapie kan op individuele basis of een groepstraining.

Lees meer
COPD / Longrevalidatie
Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). Wanneer uw kind problemen ondervindt met bewegen, dan is de kinderfysiotherapeut de aangewezen zorgverlener. Hierbij kunt u denken aan problemen in de motorische ontwikkeling, maar ook bij pijnklachten in spieren en gewrichten.

Lees verder
Kinderfysiotherapie

Afspraak maken

U kunt eenvoudig online een afspraak maken via MijnZorgtoegang. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.