• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic Kronehoef

B-Fysic Kronehoef is gevestigd in verzoringshuis WoonincPlusVitalis de Horst. Op deze locatie in het Eindhovense stadsdeel Woensel staat ons team van (geriatrie)fysiotherapeuten voor u klaar, ook als u geen bewoner bent van het verzorgingshuis. U kunt bij B-Fysic Kronehoef terecht voor o.a. fysiotherapie, geriatriefysiotherapie, ergotherapie en het Langer Thuis advies.

Onze contactgegevens

Onze contactgegevens

Adres

Kloosterdreef 23
5623DA Eindhoven

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 085-2104910 of op 06-11922940

Mailadres

U kunt ons mailen naar vraag@b-fysic.nl

Afspraak maken

Team van B-Fysic Kronehoef

Carmen Donkers
Carmen Donkers Ergotherapeut
BIG: n.v.t.
Jacinthe Segers
Jacinthe Segers Geriatrie fysiotherapeut & Neurorevalidatie & Valpreventie
BIG: 49916775104
Jordi Verhagen
Jordi Verhagen Fysiotherapeut & Claudicatio Intermittens
BIG: 19929572004
Maud Reniers
Maud Reniers Fysiotherapeut
BIG: 19932259704
Thessa Cooijmans
Thessa Cooijmans Geriatriefysiotherapeut i.o.
BIG: 99919675304

De specialisaties van B-Fysic Kronehoef

Bij B-Fysic Kronehoef kunt u terecht voor verschillende fysiotherapie specialisaties. Hieronder lichten we er een aantal uit: 

  • Fysiotherapie
  • Geriatriefysiotherapie
  • Ergotherapie
  • Langer Thuis Advies
Fysiotherapie

Heeft u problemen met bewegen? Een zere knie, pijn aan de nek of rug? Dan kan fysiotherapie u helpen! De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van bewegen en gezondheid en zorgt ervoor dat u stappen kan maken in uw herstel. Fysiotherapie houdt zich bezig met het behandelen van klachten rondom het bewegen. Hierbij kun je denken aan gewrichten, spieren en botten. Maar ook als aanvulling op chronische ziekten om het bewegen te verbeteren of juist te behouden.

Lees verder
Fysiotherapie
Geriatriefysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg rondom het ouder worden. Juist voor mensen met complexe en meervoudige gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het herstellen na een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of de revalidatie na een gebroken heup. De geriatriefysiotherapeut werkt vanuit specifieke kennis over ouder worden en de daarbij voorkomende ziektebeelden.

Lees verder
Geriatriefysiotherapie
Ergotherapie

Heeft u problemen om goed te functioneren in uw ddagelijkse leven, dan is een afspraak met een ergotherapeut zinvol. Na bijvoorbeeld een herseninfarct, reavalidatie na een ongeluk of bij beginnende dementie streeft de ergotherapeut samen met u naar zoveel mogelijk zelfstandigheid in uw dagelijkse activiteiten. Eventueel met een hulpmiddel of met hulp uit uw omgeving. 
Ook kan de ergotherapeut (mantel) verzorgers adviseren en begeleiden. 

Lees verder
Ergotherapie
Langer Thuis Advies

Wanneer u steeds meer hulp nodig heeft bij het uitvoeren van dagelijkse activiteiten maar u wel graag veilig en zo zelfstandig mogelijk thuis wil blijven wonen, kan het Expertiseteam Ouderen van B-Fysic uitkomst bieden. Het Expertiseteam Ouderen bestaat uit geriatriefysiotherapeuten en ergotherapeuten. Ons team komt in uw eigen thuissituatie en stelt voor u een advies op hoe u zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis kan blijven wonen. 

Lees verder
Langer Thuis Advies

Afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.