Manuele therapie

Heeft u klachten aan uw rug of heeft u moeite met het bewegen van uw armen en benen? Dan bent u bij de manueel therapeut aan het juiste adres. Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding fysiotherapie een opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd. De manueel therapeut is de expert om mensen met bewegingsgerelateerde problemen een oplossing te bieden.

Wat kunt u van ons verwachten

Onze therapeut biedt u uitstekende zorg met persoonlijke aandacht. We houden hierbij zo veel mogelijk rekening met alles wat er in uw omgeving van belang is. Zo zorgen we ervoor het resultaat van de behandeling ook blijvend is, juist ook voor de periode na uw behandeling.

U kunt altijd bij B-Fysic terecht. U heeft voor het maken van een afspraak geen verwijzing nodig. Onze medewerkers maken op basis van de door u verstrekte informatie een afspraak met de therapeut die het beste bij uw zorgvraag past. Op een locatie bij u in de buurt.

Wat is Manuele therapie?

Manuele therapie richt zich op klachten in de wervelkolom en gewrichten in de armen en benen. Naast klachten met pijn, behandelt de manueel therapeut ook mensen die klachten hebben met het bewegen van gewrichten.

Wanneer een gewricht slecht kan bewegen, of als dit pijnlijk is, kan manuele therapie uitkomst bieden. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar. Gewrichten functioneren beter en bewegen gaat gemakkelijker.

Voorbeelden van klachten die een manueel therapeut kan behandelen zijn o.a.:

  • hoofd- en nekpijn
  • nek- en schouderklachten
  • lage rugklachten
  • hoge rugklachten
  • duizeligheid bij het bewegen van de nek
  • kaakklachten
  • heupklachten

Heeft u vragen over Manuele therapie?
Ik help u graag verder!

Andere specialisaties

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie

Ergotherapie

Ergotherapie

Geriatrie fysiotherapie

Geriatrie fysiotherapie

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Revalidatiezorg

b-fysic_dsc8620

En ook nog: Dry Needling / Oedeemtherapie / Revalidatie / Fitness / Zwangerfit / Mamafit / Preventie
in Eindhoven, Veldhoven, Geldrop en Leerdam

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars:

Contact opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt