• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

Golf fysiotherapie

Beoefend u golf en heeft u last van blessures, wilt u meer uit uw spel halen of begint u juist met Golfen? Golf fysiotherapie kan u dan uitkomst bieden. Onze gespecialiseerde therapeut heeft verstand van golf-gerelateerde blessures en kan u tips geven om uw spel te verbeteren. 

 

Golf fysiotherapie

Golf is een fantastische sport voor mensen van alle leeftijden, zelfs met lichamelijke beperkingen. Golf kan als topsport maar evengoed puur recreatief beoefend worden. Voor een optimaal resultaat dienen techniek, tactiek, mentaal en fysiek in balans te zijn. Golfleraren zijn er voor uw techniek, tactiek en mentale begeleiding. Bij fysiek werken golfleraren en golffysiotherapeuten samen. Golffysiotherapeuten kunnen u helpen bij bestaande golf gerelateerde blessures, bij preventieve trainingen en het leren omgaan met blijvende beperkingen. Dit alles indien nodig en gewenst in nauwe samenwerking met uw golfpro.


Herkent u zich in het volgende:

• Bestaande blessures.
• Onvoldoende bewegingsvrijheid.
• U golft maar bent niet zeker of het optimale uit het spel gehaald wordt?
• U geniet van het spel en wilt zeker zijn dat dit blessurevrij blijft.
• Heeft u lichamelijke ongemakken en bent op zoek naar een leuke sport?

U kunt op dit moment terecht voor Golf fysiotherapie in onze praktijk in Asten; B-Fysic Campanula

Onze fysiotherapeut Luc van Munster is gespecialiseerd in Golf fysiotherapie en werkt nauw samen lokale golfbaan Het Woold.

Afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.

Daarom B-Fysic

Daarom B-Fysic

Persoonlijke aandacht

Onze therapeuten inventariseren goed waar u precies tegenaan loopt en houden hierbij zo veel mogelijk rekening met wat er in uw omgeving speelt, zodat het behandelresultaat ook na de behandeling wordt vastgehouden. 

Altijd bij u in de buurt

Wij zijn met 17 fysiotherapie praktijken in de regio Eindhoven, Veldhoven, Geldrop, Asten, Budel en Leerdam altijd bij u in de buurt.

Specialistische zorg op maat

B-Fysic biedt kwalitatief hoogstaande zorg op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en hun specialisatie. Wij streven naar de beste specialistische zorg, op maat voor u. 

Afspraak maken