• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic Fysiotherapie Campanula

B-Fysic Fysiotherapie Campanula maakt sinds 2020 deel uit van de B-Fysic groep. Op deze locatie in Asten staat een enthousiast team van fysiotherapeuten en frontoffice medewerkers voor u klaar.
U kunt bij B-Fysic Fysiotherapie Campanula in Asten terecht voor o.a. fysiotherapie, kinderfysiotherapie, psychosomatiek en orthopedische klachten.  

B-Fysic Fysiotherapie Campanula

Onze contactgegevens

Adres

Floralaan 22
5721CV
Asten

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 0493-692510

Mailadres

U kunt ons mailen naar: vraagcampanula@b-fysic.nl

Direct een afspraak maken

Team van B-Fysic Campanula

Anouk Otten
Anouk Otten Kinder(bekken)fysiotherapeut & Echografie
BIG: 79918512504
Floor Mennen
Floor Mennen Geriatrie fysiotherapeut en oedeemtherapeut
BIG: 19924685404
Wouter van de Weijer
Wouter van de Weijer Manueel fysiotherapeut & Echografie & Knierevalidatie
BIG: 59920135104

De specialisaties van B-Fysic Campanula

Bij B-Fysic Campanula kunt u terecht voor verschillende fysiotherapiespecialisaties. Hieronder lichten we er een aantal uit: 

  • Manuele therapie
  • Kinderfysiotherapie
  • Psychosomatische fysiotherapie
  • Sportfysiotherapie
  • Geriatriefysiotherapie
  • Oedeemtherapie
  • Golf fysiotherapie
Manuele therapie

De manueel therapeut is een fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van patiënten met klachten aan de wervelkolom en aan de gewrichten in armen en benen. Hij kijkt ook of er misschien andere redenen zijn waardoor u deze klachten heeft of houdt, bijvoorbeeld of uw spieren goed werken en of u gecontroleerd kunt bewegen, maar ook of er wellicht iets anders aan de hand is zoals stress of een verkeerd beeld ten aanzien van uw klachten.

Lees meer
Manuele therapie
Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). Wanneer uw kind problemen ondervindt met bewegen, dan is de kinderfysiotherapeut de aangewezen zorgverlener. Hierbij kunt u denken aan problemen in de motorische ontwikkeling, maar ook bij pijnklachten in spieren en gewrichten.

Lees verder
Kinderfysiotherapie
Psychosomatische fysiotherapie

De psychosomatisch fysiotherapeut kijkt naar het verband tussen lichaam, geest en leefomgeving. We zijn specialist in het behandelen van klachten die samenhangen met stress en klachten als pijn en vermoeidheid waarvoor geen direct lichamelijke oorzaak kan worden gevonden.

Lees verder
Psychosomatische fysiotherapie
Sportfysiotherapie

Heeft u een blessure opgelopen tijdens het sporten en wilt u zo snel mogelijk weer verder met sporten? Dan ben u bij de sportfysiotherapeut aan het juiste adres. De sportfysiotherapeut helpt u weer op weg, ook juist voor advies over trainingsprogramma’s en het voorkomen van blessures.

Lees verder
Sportfysiotherapie
Geriatriefysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg rondom het ouder worden. Juist voor mensen met complexe en meervoudige gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het herstellen na een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of de revalidatie na een gebroken heup. De geriatriefysiotherapeut werkt vanuit specifieke kennis over ouder worden en de daarbij voorkomende ziektebeelden.

Lees verder
Geriatriefysiotherapie
Oedeemtherapie

Lymfoedeem is vochtophoping in de weefsels die wordt veroorzaakt door een storing in het lymfsysteem. Deze storing kan zijn aangeboren maar meestal treedt oedeem echter op na een overbelasting of beschadiging van de lymfvaten of lymfklieren. Bijvoorbeeld als gevolg van een operatie of bestraling. Lymfoedeem uit zich  soms met een gevoel van spanning in de huid door  zwelling. Lymfoedeem is niet alleen hinderlijk, maar kan ook ontstekingen (“wondroos”) en gewrichtsklachten tot gevolg hebben.

Lees meer
Oedeemtherapie
Golf fysiotherapie

Golffysiotherapeuten kunnen u helpen bij bestaande golf gerelateerde blessures, bij preventieve trainingen en het leren omgaan met blijvende beperkingen. Dit alles indien nodig en gewenst in nauwe samenwerking met uw golfpro.
B-Fysic Campanula werkt hiervoor samen met Rob Mouwen van Golfopleiding Rob Mouwen.

lees verder
Golf fysiotherapie

Afspraak maken

U kunt eenvoudig een online afspraak maken via Mijn Zorgtoegang. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.