• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic Woensel-Noord

B-Fysic Woensel-Noord is een van onze praktijken gelegen in het Eindhovense stadsdeel Woensel-Noord. Op deze locatie staat een enthouisast en gespecialiseerd team van therapeuten en frontoffice medewerkers voor u klaar. B-Fysic Woensel-Noord maakt ook deel uit van het Bekkencentrum
U kunt bij B-Fysic Woensel-Noord terecht voor o.a. fysiotherapie, manuele fysiothearpie, bekkenfysiotherapie en Longrevalidatie / COPD

Onze contactgegevens

Onze contactgegevens

Adres

Grebbeberglaan 46
5628GK Eindhoven

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 085-2104910

Mailadres

U kunt ons mailen naar: vraag@b-fysic.nl

Direct een afspraak maken

Team van B-Fysic Woensel-Noord

Corina Costescu - Precup
Corina Costescu - Precup Fysiotherapeut & Oedeemtherapeut
BIG: 19050488804
Jordi Verhagen
Jordi Verhagen Fysiotherapeut & Claudicatio Intermittens
BIG: 19929572004
Lia Driessen - Vlassak
Lia Driessen - Vlassak Fysiotherapeut & Longrevalidatie / COPD
BIG: 69035360004

De specialisaties van B-Fysic Woensel-Noord

Bij B-Fysic Woensel-Noord kunt u terecht voor verschillende fysiotherapie specialisaties. Hieronder lichten we er een aantal uit: 

  • Manuele fysiotherapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • COPD / Longrevalidatie
  • Oedeemtherapie
  • Reuma
  • Rugpijn
  • Chronische pijn
Manuele fysiothearpie

Manuele therapie richt zich op klachten in de wervelkolom en gewrichten in de armen en benen. Naast klachten met pijn, behandelt de manueel therapeut ook mensen die klachten hebben met het bewegen van gewrichten. De therapeut bekijkt of er misschien andere redenen zijn waardoor u deze klachten heeft of houdt, bijvoorbeeld of uw spieren goed werken en of u gecontroleerd kunt bewegen, maar ook of er wellicht iets anders aan de hand is zoals stress of een verkeerd beeld ten aanzien van uw klachten.

Lees verder
Manuele fysiothearpie
Bekkenfysiotherapie

De Bekkenfysiotherapeut is gespecialiseerd in klachten rondom de bekken(bodem). U kunt hierbij denken aan klachten zoals; incontinentie, pijn bij het vrijen, bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap, bekkenpijn, rugpijn of verzakkingsklachten.  
Onze bekkenfysiotherapeuten maken deel uit van het Bekkencentrum. Dit is een uniek concept in Nederland waarbij er nauwe samenwerking is tussen de bekkenfysiotherapeuten en o.a. specialisten, verloskundigen, manueel therapeuten en kinderartsen.

Lees verder
Bekkenfysiotherapie
COPD / Longrevalidatie

Tijdens de revalidatie voor COPD gaat de gespecialiseerde therapeut samen met u aan de slag om het beste uit de revalidatie te halen. COPD kan niet genezen worden, maar de klachten kunnen wel verminderd worden en de gespecialiseerde therapeut kan u helpen om zo goed mogelijk om te gaan met de klachten die u heeft. Denk hierbij aan het verbeteren van de conditie, kracht, het optimaliseren van de manier van ademhaling en het aanleren voor technieken van het ophoesten van slijm. De therapie kan op individuele basis of een groepstraining.

Lees verder
COPD / Longrevalidatie
Oedeemtherapie

Lymfoedeem is vochtophoping in de weefsels die wordt veroorzaakt door een storing in het lymfsysteem. Deze storing kan zijn aangeboren maar meestal treedt oedeem echter op na een overbelasting of beschadiging van de lymfvaten of lymfklieren. Bij B-Fysic worden er verschillende behandelmethodes ingezet om uw klachten te verminderen. 

Lees verder
Oedeemtherapie
Reuma

Reuma is een verzamelnaam voor een lange lijst aan aandoeningen aan het lichaam die niet door een ongeval zijn veroorzaakt. Onder Reuma vallen o.a. artrose, jicht, onstekingsreuma, osteoperose en weke delen reuma. U kunt reuma vaak herkennen aan klachten zoals stijfheid, pijn, vermoeidheid en moeite met bewegen. Fysiotherapie kan bij reuma uitkomst bieden. De fysiotherapeut brengt uw klachten in kaart en zal aan de hand hiervan een behandeltraject voor u opstellen. 

Lees verder
Reuma
Rugpijn

Heeft u last van rugpijn dan is het verstandig om een afspraak te maken met de fysiotherapeut. De therapeut kan vaststellen om welke rugpijn het gaat en welke behandeling voor u het beste is. Aan de hand van een aantal oefeningen en vragen wordt een persoonlijk plan opgesteld om u zo snel mogelijk weer van uw rugklachten af te kunnen helpen. Bij B-Fysic werken we met bewezen effectieve behandeltrajecten.

Lees verder
Rugpijn
Chronische pijn

Chronische pijn is pijn die langer dan 3 maanden aanwezig is of langer duurt dan de verwachte hersteltijd na beschadiging of ziekte. Er is dus geen duidelijk afkappunt. Daarnaast gaan veel aandoeningen gepaard met chronische pijn, zonder dat er normaal herstel plaatsvindt, bijvoorbeeld bij reumatoïde artritis en artrose. Chronische pijn komt veel voor bij klachten van het bewegingsapparaat (nek, lage rug, kaak, enzovoort), whiplash, fibromyalgie, prikkelbare darm syndroom (of spastische darmsyndroom), hoofdpijn.

Lees verder
Chronische pijn

Afspraak maken

U kunt eenvoudig online een afspraak maken via MijnZorgtoegang. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.

 

Bij het Bekkencentrum bieden we u de meest uitgebreide en professionele zorg voor bekken(bodem)gerelateerde kalchten. In het centrum werken gespecialiseerde bekkenfysiotherapeuten nauw samen met andere zorgverleners. Deze bundeling van kennis en ervaring maakt het Bekkencentrum uniek in Nederland. Patiënten en zorgprofessionals kunnen bij het Bekkencentrum terecht voor onzerzoek, advies en behandeling. 

Ook werken bij het Bekkencentrum bekkenfysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van kinderen. U vindt ons op meerdere locaties in de regio.