• Altijd in de buurt
 • Persoonlijke aandacht
 • Bewezen effectief
B-Fysic Weert

B-Fysic Weert

Welkom bij uw praktijk voor fysiotherapie in Weert.
Direct een afspraak maken
9.1

Klanten geven ons gemiddeld een 9.1

Gebaseerd op 1710 beoordelingen

De specialisaties van B-Fysic Weert

 • Manuele therapie
 • Geriatriefysiotherapie
 • Handtherapie
 • Oedeemtherapie
 • Hydrotherapie
 • Longrevalidatie
 • Neurorevalidatie
 • Schouderklachten
 • Voetklachten
Manuele therapie

De manueel therapeut is gespecialiseerd in klachten die gepaard gaan met het minder goed kunnen bewegen van een gewricht. Klachten aan het bewegingsapparaat worden vaak veroorzaakt door functiestoornissen van gewrichten, spieren en/of zenuwen. Bewegen kan dan worden bemoeilijkt en/of  pijnlijk zijn. Met behulp van manuele therapie kunnen deze functiestoornissen in kaart worden gebracht en worden verminderd of verholpen. 

 

Lees verder
Manuele therapie
Geriatriefysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg rondom het ouder worden. Juist voor mensen met complexe en meervoudige gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het herstellen na een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of de revalidatie na een gebroken heup. De geriatriefysiotherapeut werkt vanuit specifieke kennis over ouder worden en de daarbij voorkomende ziektebeelden.

Lees verder
Geriatriefysiotherapie
Handtherapie

We gebruiken onze handen de hele dag. Om ons aan te kleden, eten te maken, te werken en ga zo maar door. Wanneer er iets mis is met onze handen zal dit al snel een grote invloed hebben op onze dagelijkse activiteiten. Klachten aan onze handen kunnen veel verschillende oorzaken hebben, van overbelasting tot een zenuwinklemming. De hand(fysio)therapeut is gespecialiseerd in de klachten aan de handen (en polsen). 

Lees verder
Handtherapie spalk
Oedeemtherapie

Wanneer een lichaamsdeel vocht vasthoudt kan dit ernstige belemmeringen voor het dagelijks leven betekenen. Bij B-Fysic is het mogelijk verschillende behandelingen te volgen die kunnen zorgen voor afname van vocht en waarbij u zelf kunt leren hoe u voor vermindering van vocht kunt zorgen. 

Lees verder
Oedeemtherapie
Hydrotherapie

Hydrotherapie is een vorm van oefentherapie die in het water wordt uitgevoerd. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de gewichtsloosheid van het menselijke lichaam in water en de warmte van het water. Hierdoor is water uitermate geschikt voor patiënten met reumatische klachten, neurologische aandoeningen, spierziekten en patiënten die gebonden zijn aan een rolstoel. 

Lees verder
Hydrotherapie
Longrevalidatie

Heeft u een longziekte, zoals bijvoorbeeld; COPD, astma of COVID-19 en heeft u hier last van in het dagelijkse leven? Longrevalidatie kan dan een uitkomst bieden. Bij B-Fysic kunt u terecht bij verschillende specialisten op dit gebied.

 

Lees verder
Longrevalidatie
Neurorevalidatie

Een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kan het dagelijkse leven van u en dat van uw omgeving ernstig beïnvloeden. Neurorevalidatie kan hierbij helpen. Neurorevalidatie richt zich op een zo optimaal mogelijk functioneren na een NAH. Het is een leerproces waarbij de mogelijkheden door therapie of aanpassingen wordt doorlopen.

Lees verder
Neurorevalidatie
Schouderklachten

Schouderpijn komt veel voor. De schouder is een complex gewricht waardoor hij vrij gevoelig is voor blessures en klachten. Schouderklachten beginnen met een lichte pijn bij een bepaalde beweging, maar kunnen zich al snel ontwikkelen tot een hardnekkige en pijnlijke schouderblessure. 

Lees verder
Schouderklachten
Voetklachten

Voetklachten kunnen een grote impact hebben op uw dagelijkse bezigheden. Voetklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Of het nu gaat om fasciitis plantaris, hielspoor, platvoeten of andere voetproblemen, het is belangrijk om deze klachten serieus te nemen. Een fysiotherapeut kan helpen bij het verminderen van de pijn en het bevorderen van herstel door middel van oefeningen, hulpmiddelen en advies over schoeisel en houding.

Lees verder
Voetklachten

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag voor ons? U bereikt ons op een van de volgende manieren: 

Telefonisch: Bel ons op 085-2104916
Mail: Stuur een mail naar vraagweert@b-fysic.nl 

Of maak eenvoudig online een afspraak op een datum en tijd dat het jou uitkomt!

Afspraak maken

Afspraak maken

U kunt eenvoudig online een afspraak maken via Mijn Zorgtoegang. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.

Wij werken samen met:

Centrum voor fysiotherapie Ramaekers wordt B-Fysic Weert


Wij mogen u met trots mededelen dat Centrum voor Fysiotherapie Ramaekers sinds kort onderdeel is geworden van B-Fysic. De samenwerking tussen beide partijen zorgt voor een bundeling van deskundigheid binnen de fysiotherapie om zo nóg betere en completere zorg te kunnen leveren aan de patiënt. Er zal voor u als patiënt niets veranderen naar aanleiding van deze samenwerking. De eigenaren van Fysiotherapie Ramaekers en alle medewerkers blijven verbonden aan B-Fysic Weert.

Meer informatie over B-Fysic Weert