• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic Gestel Hartje Eindhoven

B-Fysic Gestel maakt sinds 2020 deel uit van de B-Fysic groep. Op deze dependance locatie gelegen in gezondheidscentrum hartje Eindhoven (bij het Philips stadion) staat een enthousiast team van therapeuten voor u klaar. 

U kunt bij B-Fysic Gestel Hartje Eindhoven terecht voor fysiothearpie, manuele therapie, echografie en EPTE.

Contactgegevens

Contactgegevens

Adres

Gerard Philipslaan 143A
5616 TV Eindhoven

Plan uw route met Google Maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 085-2104910 

Mailadres

U kunt ons mailen naar: vraag@b-fysic.nl 

Openingstijden
Woensdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 14:00
Direct een afspraak maken

De Specialisaties van B-Fysic Gestel Hartje Eindhoven

Bij B-Fysic Gestel Hartje Eindhoven kunt u terecht voor verschillende fysiotherapiespecialisaties. Hieronder lichten wij de specialisaties:

  • Fysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Echografie
  • EPTE behandeling
Fysiotherapie

Heeft u problemen met bewegen? Een zere knie, pijn aan de nek of rug? Dan kan fysiotherapie u helpen! De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van bewegen en gezondheid en zorgt ervoor dat u stappen kan maken in uw herstel. Fysiotherapie houdt zich bezig met het behandelen van klachten rondom het bewegen. Hierbij kun je denken aan gewrichten, spieren en botten. Maar ook als aanvulling op chronische ziekten om het bewegen te verbeteren of juist te behouden.

Lees verder
Fysiotherapie
Manuele therapie

De manueel therapeut is een fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van patiënten met klachten aan de wervelkolom en aan de gewrichten in armen en benen. Hij kijkt ook of er misschien andere redenen zijn waardoor u deze klachten heeft of houdt, bijvoorbeeld of uw spieren goed werken en of u gecontroleerd kunt bewegen, maar ook of er wellicht iets anders aan de hand is zoals stress of een verkeerd beeld ten aanzien van uw klachten.

Lees verder
Manuele therapie
Echografie

Echografie is een vorm van onderzoek dat gebruikt wordt in om de oorzaak van een pijnklacht te achterhalen. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij pezen, spieren en/of gewrichtsbanden. Echografie werkt met geluidsgolven. Met een echo kan de fysiotherapeut namelijk snel en duidelijk bepalen wat de pijn veroorzaakt en waar die oorzaak zit. Door de echografie en kan een goed behandelplan voor je blessure worden gemaakt. 

Lees verder
Echografie
EPTE behandeling

EPTE behandeling is een innovatieve en veilige manier om langdurige peesklachten te behandelen. B-Fysic is de eerste en meest ervaren praktijk die EPTE behandelingen aanbiedt. Een EPTE behandeling wordt te allen tijde uitgevoerd door daarvoor gecertificeerde therapeuten. Deze therapeuten werken op een geprotocolleerde, veilige en effectieve wijze met het EPTE concept.

Lees verder
EPTE behandeling

Afspraak maken

U kunt eenvoudig online een afspraak maken via MijnZorgtoegang. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.