• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic Andromeda

B-Fysic Andromeda is een van onze praktijken in Veldhoven. Op deze locatie staat een enthousiast en gespecialiseerd team van therapeuten en frontoffice medewerkers voor u klaar. B-Fysic Andromeda maakt ook deel uit van het Bekkencentrum.

U kunt bij B-Fysic Andromeda terecht voor o.a. manuele therapie, bekkenfysiotherapie en lymfeoedeem. Ook werken wij nauw samen met de Osteopaten die ook in hetzelfde gebouw werken. 

Onze contactgegevens

Onze contactgegevens

Adres

Andromeda 4
5505RM Veldhoven

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 085-2104910

Mailadres

U kunt ons mailen naar: vraag@b-fysic.nl

Direct een afspraak maken

De specialisaties van B-Fysic Andromeda

Bij B-Fysic Andromeda kunt u terecht voor verschillende fysiotherapie specialisaties. Hieronder lichten we er een aantal uit: 

  • Manuele therapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Fysiotherapie
  • Oedeemtherapie
  • Duizeligheid
Manuele therapie

Manuele therapie richt zich op klachten in de wervelkolom en gewrichten in de armen en benen. Naast klachten met pijn, behandelt de manueel therapeut ook mensen die klachten hebben met het bewegen van gewrichten. De therapeut bekijkt of er misschien andere redenen zijn waardoor u deze klachten heeft of houdt, bijvoorbeeld of uw spieren goed werken en of u gecontroleerd kunt bewegen, maar ook of er wellicht iets anders aan de hand is zoals stress of een verkeerd beeld ten aanzien van uw klachten.

Lees verder
Manuele therapie
Bekkenfysiotherapie

De Bekkenfysiotherapeut is gespecialiseerd in klachten rondom de bekken(bodem). U kunt hierbij denken aan klachten zoals; incontinentie, pijn bij het vrijen, bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap, bekkenpijn, rugpijn of verzakkingsklachten.  
Onze bekkenfysiotherapeuten maken deel uit van het Bekkencentrum. Dit is een uniek concept in Nederland waarbij er nauwe samenwerking is tussen de bekkenfysiotherapeuten en o.a. specialisten, verloskundigen, manueel therapeuten en kinderartsen.

Lees verder
Bekkenfysiotherapie
Fysiotherapie

Heeft u problemen met bewegen? Een zere knie, pijn aan de nek of rug? Dan kan fysiotherapie u helpen! De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van bewegen en gezondheid en zorgt ervoor dat u stappen kan maken in uw herstel. Fysiotherapie houdt zich bezig met het behandelen van klachten rondom het bewegen. Hierbij kun je denken aan gewrichten, spieren en botten. Maar ook als aanvulling op chronische ziekten om het bewegen te verbeteren of juist te behouden.

Lees verder
Fysiotherapie
Oedeemtherapie

Lymfoedeem is vochtophoping in de weefsels die wordt veroorzaakt door een storing in het lymfsysteem. Deze storing kan zijn aangeboren maar meestal treedt oedeem echter op na een overbelasting of beschadiging van de lymfvaten of lymfklieren. Bij B-Fysic worden er verschillende behandelmethodes ingezet om uw klachten te verminderen. 

Lees verder
Oedeemtherapie
Duizeligheid

Duizeligheid kan op verschillende manieren ontstaan, is vaak van korte duur en niet gevaarlijk. Maar wanneer de duizeligheid aanblijft of er duizeligheid optreedt na een trauma is het verstandig dit te laten onderzoeken. Bij B-Fysic hebben we verschillende fysiotherapeuten werken die gespecialiseerd zijn in duizeligheidsklachten. 

Lees verder
Duizeligheidsklachten fysiotherapie

Afspraak maken

U kunt eenvoudig online een afspraak maken via MijnZorgtoegang. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.

 

Bij het Bekkencentrum bieden we u de meest uitgebreide en professionele zorg voor bekken(bodem)gerelateerde kalchten. In het centrum werken gespecialiseerde bekkenfysiotherapeuten nauw samen met andere zorgverleners. Deze bundeling van kennis en ervaring maakt het Bekkencentrum uniek in Nederland. Patiënten en zorgprofessionals kunnen bij het Bekkencentrum terecht voor onzerzoek, advies en behandeling. 

Ook werken bij het Bekkencentrum bekkenfysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van kinderen. U vindt ons op meerdere locaties in de regio.