Zwangerfit®

Tijdens de zwangerschap op een leuke en verantwoorde manier fit blijven en de kans op verschillende zwangerschap gerelateerde klachten verminderen? Dan is Zwangerfit ® iets voor u.

Wat is Zwangerfit ®

Zwangerfit ® is een training voor zwangere vrouwen onder begeleiding van gecertificeerde Zwangerfit ® coaches. Tijdens deze training ligt het accent op fit worden en blijven tijdens je zwangerschap, zo ga je je sterk en vol vertrouwen de bevalling in.

In deze training besteden we aandacht aan o.a.:

  • Trainen en/of behouden van het uithoudingsvermogen
  • Versterken en/of behouden van spierkracht
  • Versterken, stabiliseren en coördinatie bekken en bekkenbodem
  • Ontspanning

Zwangerfit ® trainingen hebben een gunstige invloed op:

  • Zwangerschapsgerelateerde diabetes
  • Zwangerschapsincontinentie
  • Bekkeninstabiliteit
  • Gewichtscontrole zowel tijdens als na de zwangerschap

Tijden

Zwangerfit ®/ Mamafit Maandagavond 18:00-19:00
Coaching Maandagavond 19:00-19:30
Zwangerfit ®/ Mamafit Maandagavond 19:30-20:30

Mamafit

Voor na de bevalling kun je aan de slag met MamaFit. Je kunt aan dit programma meedoen vanaf 6 weken na de bevalling. De MamaFit trainingen zijn bedoeld om weer te herstellen na de periode van zwangerschap en de bevalling. We helpen je om terug in vorm te komen en geven extra aandacht aan je uithoudingsvermogen, spierkracht, stabiliteit en bekkenbodem. Ook is het een goede voorbereiding voor het hervatten van je eigen sport.

Zwangercompact

Niet toegekomen aan een zwangerschapscursus of een opfrisser nodig? Dan is zwangercompact echt iets voor jou. In deze compacte versie krijg je alle belangrijke informatie en oefeningen mee die je helpen rondom de bevalling.

Met Zwangercompact bieden we je deskundige coaching en goede en leuke oefeningen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en vol vertrouwen naar de komst van je kindje(s) uit kan kijken.

Je kunt meedoen vanaf 35 weken zwangerschap.

Heeft u vragen over Zwangerfit®?
Ik help u graag verder!

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars:

Contact opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt