• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic SportMáx

B-Fysic SportMáx is een van onze praktijken gelegen in het Eindhovense stadsdeel Tongelre. De locatie B-Fysic SportMáx specialiseerd zich in sportfysiotherapie. Onze therapeuten bieden u niet alleen (sport)fysiotherapie en manuele therapie, maar juist ook speciale trajecten en adviezen voor sportgerelateerde blessures en/of peesklachten. Er wordt nauw samengewerkt met orthopeden en specialisten van het Maxima MC in Eindhoven en Veldhoven. 

Onze contactgegevens

Onze contactgegevens

Adres

Insulindelaan 134
5613BT Eindhoven

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 085-2104910

Mailadres

U kunt ons mailen naar vraag@b-fysic.nl

Direct een afspraak maken

De specialisaties van B-Fysic SportMáx

Bij B-Fysic SportMáx kunt u terecht voor verschillende (sport)fysiotherapie specialisaties. Hieronder lichten we er een aantal uit: 

  • Sportfysiotherapie
  • Shockwave
  • Echografie
  • Manuele fysiotherapie
  • Peesproblematiek
Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut is gespecialiseerd in sport-gerelateerde blessures, klachten en vragen. De sportfysiotherapeut begrijpt wat er tijdens het sporten gebeurd en hoe blessures tot stand komen. De zorg van de sportfysiotherapeut richt zich niet alleen op het herstel, maar ook om juist die lichaamsdelen te trainen die ondersteunen bij het sporten.Samen met de sportfysiotherapeut gaat u aan de slag om weer terug te komen op uw oude niveau, of uzelf te verbeteren.

Lees verder
Sportfysiotherapie
Shockwave

Shockwave therapie is verder ontwikkeld vanuit de niersteen vergruistechniek voor peesproblemen, gewrichtsband en -kraakbeenproblemen én verkalkingen. Shock wave kan deze onregelmatigheden 'vergruizen' maar misschien nog veel belangrijker – vooral ook de pijn verminderen. Hierbij wordt gestart met echografisch onderzoek, om de precieze ernst en locatie van de klacht te onderzoeken. Daarna wordt er een bepaalde hoeveelheid shocks toegediend.

Lees verder
Shockwave
Echografie

Echografie is een vorm van onderzoek dat gebruikt wordt in om de oorzaak van een pijnklacht te achterhalen. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij pezen, spieren en/of gewrichtsbanden. Echografie werkt met geluidsgolven. Met een echo kan de fysiotherapeut namelijk snel en duidelijk bepalen wat de pijn veroorzaakt en waar die oorzaak zit. Door de echografie en kan een goed behandelplan voor je blessure worden gemaakt. 

Lees verder
Echografie
Manuele fysiotherapie

Manuele therapie richt zich op klachten in de wervelkolom en gewrichten in de armen en benen. Naast klachten met pijn, behandelt de manueel therapeut ook mensen die klachten hebben met het bewegen van gewrichten. De therapeut bekijkt of er misschien andere redenen zijn waardoor u deze klachten heeft of houdt, bijvoorbeeld of uw spieren goed werken en of u gecontroleerd kunt bewegen, maar ook of er wellicht iets anders aan de hand is zoals stress of een verkeerd beeld ten aanzien van uw klachten.

Lees verder
Manuele fysiotherapie
Peesproblematiek
Lees verder
Peesproblematiek

Afspraak maken

U kunt eenvoudig online een afspraak maken via MijnZorgtoegang. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.