• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic Hensens Lingesteynplantsoen

B-Fysic Fysiotherapie Hensens Lingesteynplantsoen maakt sinds 2020 deel uit van de B-Fysic groep. Op deze locatie in Leerdam staat een enthousiast team van therapeuten voor u klaar. 

U kunt bij B-Fysic Fysiotherapie Hensens Lingesteynplantsoen terecht voor o.a. manuele therapie, bekkenfysiotherapie en Dry Needling.

Onze contactgegevens

Adres

Lingesteynplantsoen 2
4141GH Leerdam

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 0345-614745

Mailadres

U kunt ons mailen naar: vraaghensens@b-fysic.nl 

Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 13:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag Gesloten
Afsrpaak maken

Team van B-Fysic Hensens Lingesteynplantsoen

Mariska de Boer Bekkenfysiotherapeut & Manueel fysiotherapeut
BIG: 79045969504
Pascale de Kuiper - Lemmers Manueel fysiotherapeut & Dry Needling
BIG: 99034253104
Tamara van Meeteren Manueel fysiotherapeut & Draaiduizeligheid
BIG: 9919943304
Tessa van Olst Manueel fysiotherapeut & Echografie
BIG: 89064209804

De specialisaties van B-Fysic Fysiotherapie Hensens Lingesteynplantsoen

  • Manuele therapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Dry Needling
  • Medical taping
  • COVID-19 revalidatie
Manuele therapie

De manueel therapeut is een fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van patiënten met klachten aan de wervelkolom en aan de gewrichten in armen en benen. Hij kijkt ook of er misschien andere redenen zijn waardoor u deze klachten heeft of houdt, bijvoorbeeld of uw spieren goed werken en of u gecontroleerd kunt bewegen, maar ook of er wellicht iets anders aan de hand is zoals stress of een verkeerd beeld ten aanzien van uw klachten.

Lees verder
Bekkenfysiotherapie

B-Fysic maakt met 4 verschillende locaties deel uit van het Bekkencentrum. Hier werken gespecialiseerde bekkenfysiotherapeuten die expert zijn op het gebied van de bekken. De bekkenfysiotherapeut richt zich op mensen die klachten ervaren in of rondom de bekken, de lage rug, buik en bekkenbodem. Deze klachten kunnen zeer uiteen lopen en brengen vaak schaamte met zich mee. Het bekkenbodemgebied is een complex gebied waar vele hulpverleners (gynaecoloog, uroloog, chirurg, internist, seksuoloog en bekkenfysiotherapeut) bij betrokken kunnen worden. Bij de bekkenfysiotherapeuten van het Bekkencentrum bent u aan het juiste adres om met uw klachten geholpen te worden. 

Lees verder
Dry Needling

Heeft u last van hoofdpijn, pijn in uw nek en kaak, pijn in de onderrug of een tennisarm? Het kan dat de oorzaak van deze klachten ligt bij de overbelasting van de knopen in uw spieren (triggerpoints). Dry Needling biedt hiervoor een oplossing. Bij Dry Needling wordt gebruik gemaakt van dunne acupunctuurnaalden, waarmee verhardingen in de spieren effectief en snel kunnen worden ontspannen. Dit gebeurd door de verharding (triggerpoint) zacht aan te prikken.

Lees verder
Medical taping

Wilt u sneller herstellen van blessures? Dan kan Medical taping hierbij van meerwaarde zijn. Bij Medical taping wordt gebruik gemaakt van elastische tapes die spieren en gewrichten kunnen ondersteunen zonder ze te beperken. De normale spieractiviteit verbetert op zijn beurt de weefseldoorbloeding en bevordert zo het herstel. 

Lees verder
COVID-19 revalidatie

Bent u besmet geweest met het COVID-19 virus en heeft u aanhoudende klachten of bent u aan het herstellen van een ziekenhuis/ Intensive Care (IC) opname? Dan kan het COVID-19 revalidatietraject van B-Fysic uitkomst bieden. Wij beschikken over gespecialiseerde fysiotherapeuten en een breed netwerk van andere disciplines die samen de handen ineen slaan om u te helpen in uw herstel.

Lees verder

Afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.