• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic Hensens Lingesteynplantsoen

U kunt bij B-Fysic Fysiotherapie Hensens Lingesteynplantsoen terecht voor o.a. manuele therapie, bekkenfysiotherapie en Dry Needling.

B-Fysic Fysiotherapie Lingesteynplantsoen

Onze contactgegevens

Adres

Lingesteynplantsoen 2
4141GH Leerdam

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 0345-614745

Mailadres

U kunt ons mailen naar: vraaghensens@b-fysic.nl 

Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 13:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag Gesloten
Direct een afspraak maken

De specialisaties van B-Fysic Fysiotherapie Hensens Lingesteynplantsoen

  • Manuele therapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Dry Needling
  • Echografie
  • Geriatriefysiotherapie
  • EPTE
  • Shockwave
Manuele therapie

De manueel therapeut is een fysiotherapeut die zich heeft gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van patiënten met klachten aan de wervelkolom en aan de gewrichten in armen en benen. Hij kijkt ook of er misschien andere redenen zijn waardoor u deze klachten heeft of houdt, bijvoorbeeld of uw spieren goed werken en of u gecontroleerd kunt bewegen, maar ook of er wellicht iets anders aan de hand is zoals stress of een verkeerd beeld ten aanzien van uw klachten.

Lees verder
Manuele therapie
Bekkenfysiotherapie

B-Fysic maakt met 4 verschillende locaties deel uit van het Bekkencentrum. Hier werken gespecialiseerde bekkenfysiotherapeuten die expert zijn op het gebied van de bekken. De bekkenfysiotherapeut richt zich op mensen die klachten ervaren in of rondom de bekken, de lage rug, buik en bekkenbodem. Deze klachten kunnen zeer uiteen lopen en brengen vaak schaamte met zich mee. Het bekkenbodemgebied is een complex gebied waar vele hulpverleners (gynaecoloog, uroloog, chirurg, internist, seksuoloog en bekkenfysiotherapeut) bij betrokken kunnen worden. Bij de bekkenfysiotherapeuten van het Bekkencentrum bent u aan het juiste adres om met uw klachten geholpen te worden. 

Lees verder
Bekkenfysiotherapie
Dry Needling

Heeft u last van hoofdpijn, pijn in uw nek en kaak, pijn in de onderrug of een tennisarm? Het kan dat de oorzaak van deze klachten ligt bij de overbelasting van de knopen in uw spieren (triggerpoints). Dry Needling biedt hiervoor een oplossing. Bij Dry Needling wordt gebruik gemaakt van dunne acupunctuurnaalden, waarmee verhardingen in de spieren effectief en snel kunnen worden ontspannen. Dit gebeurd door de verharding (triggerpoint) zacht aan te prikken.

Lees verder
Dry Needling
Echografie

Met Echografie fysiotherapie kan B-Fysic u helpen met het vaststellen van problemen in zowel harde structuren (bijvoorbeeld verkalking) en zachte weefsels (bijvoorbeeld spieren). Door deze techniek toe te passen kan de fysiotherapeut een passende behandeling voor u bepalen.

Lees verder
Echografie
Geriatriefysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg rondom het ouder worden. Juist voor mensen met complexe en meervoudige gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het herstellen na een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of de revalidatie na een gebroken heup. De geriatriefysiotherapeut werkt vanuit specifieke kennis over ouder worden en de daarbij voorkomende ziektebeelden.

Lees verder
Geriatriefysiotherapie
EPTE

B-Fysic biedt EPTE behandelingen aan bij landurige peesklachten. Een EPTE behandeling kan u helpen wanneer u last heeft van slecht herstellende pezen, bijvoorbeeld doordat u veel sport. B-Fysic beschikt over speciaal gecertificeerde therapeuten die deze behandeling kunnen toepassen.

Lees verder
EPTE
Shockwave

Shock therapie of shockwave therapie is een vorm van therapie die B-Fysic aanbiedt waar door middel van schokken pijn aan pezen en gewrichten kan worden tegengegaan. Ook helpt het bij herstel.

Lees verder
Shockwave

Afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.