• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic Hensens Het Trefpunt

U kunt bij B-Fysic Hensens Het Trefpunt terecht voor o.a. Bekkenfysiotherapie, Manuele therapie, Dry Needling en Shockwave. 
B-Fysic Hensens Het Trefpunt maakt deel uit van Gezondheidscentrum Het Trefpunt. U kunt hier onderandere terecht bij de Huisarts en Podotherapeut.

 

B-Fysic Fysiotherapie Het trefpunt

Onze contactgegevens

Adres

Drossaardslaan 62
4143BD Leerdam

Plan uw route met google maps

Telefoonnummer

U kunt ons bereiken op 0345-614745

Mailadres

U kunt ons mailen naar: vraaghensens@b-fysic.nl 

Openingstijden
Maandag 08:45 - 17:00
Dinsdag 08:45 - 17:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag Gesloten
Direct een afspraak maken

De specialisaties van B-Fysic Hensens Het Trefpunt

  • Bekkenfysiotherapie
  • Manuele therapie
  • Dry Needling
  • Echografie
  • EPTE
Bekkenfysiotherapie

De Bekkenfysiotherapeut is gespecialiseerd in klachten rondom de bekken(bodem). U kunt hierbij denken aan klachten zoals; incontinentie, pijn bij het vrijen, bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap, bekkenpijn, rugpijn of verzakkingsklachten.  
Onze bekkenfysiotherapeuten maken deel uit van het Bekkencentrum. Dit is een uniek concept in Nederland waarbij er nauwe samenwerking is tussen de bekkenfysiotherapeuten en o.a. specialisten, verloskundigen, manueel therapeuten en kinderartsen.

Lees meer
Bekkenfysiotherapie
Manuele therapie

De manueel therapeut is gespecialiseerd in klachten die gepaard gaan met het minder goed kunnen bewegen van een gewricht. Klachten aan het bewegingsapparaat worden vaak veroorzaakt door functiestoornissen van gewrichten, spieren en/of zenuwen. Bewegen kan dan worden bemoeilijkt en/of  pijnlijk zijn. Met behulp van manuele therapie kunnen deze functiestoornissen in kaart worden gebracht en worden verminderd of verholpen. 

Lees meer
Manuele therapie
Dry Needling

Heeft u last van hoofdpijn, pijn in uw nek en kaak, pijn in de onderrug of een tennisarm? Het kan dat de oorzaak van deze klachten ligt bij de overbelasting van de knopen in uw spieren (triggerpoints). Dry Needling bij B-Fysic biedt hiervoor een oplossing.

Lees meer
Dry Needling
Echografie

Met Echografie kan B-Fysic u helpen met het vaststellen van problemen in zowel harde structuren (bijvoorbeeld verkalking) en zachte weefsels (bijvoorbeeld spieren). Door deze techniek toe te passen kan de fysiotherapeut een passende behandeling voor u bepalen.

Lees meer
Echografie
EPTE

B-Fysic biedt EPTE behandelingen aan bij landurige peesklachten. Een EPTE behandeling kan u helpen wanneer u last heeft van slecht herstellende pezen, bijvoorbeeld doordat u veel sport. B-Fysic beschikt over speciaal gecertificeerde therapeuten die deze behandeling kunnen toepassen.

Lees meer
EPTE

Team van B-Fysic Hensens Het Trefpunt

Joanna Kozak - Moroz
Joanna Kozak - Moroz Fysiotherapeut & CRAFTA
BIG: 29915628904
Mariska de Boer
Mariska de Boer Bekkenfysiotherapeut & Manueel fysiotherapeut
BIG: 79045969504
Tamara van Meeteren
Tamara van Meeteren Manueel fysiotherapeut & Shockwave & Dry Needling
BIG: 9919943304

Afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.