• Altijd in de buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Bewezen effectief

B-Fysic Hensens

Uw praktijk voor fysiotherapie in Leerdam e.o.
Maak een afspraak
9.1

Klanten geven ons gemiddeld een 9.1

Gebaseerd op 1710 beoordelingen

De specialisaties van B-Fysic Hensens

  • Kinderfysiotherapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Dry Needling
  • Geriatriefysiotherapie
  • Echografie
  • Sporten onder begeleiding
  • Schokwave
  • EPTE
Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie richt zich op problemen rondom het bewegen en het bewegingssysteem van kinderen en jongeren (0-18 jaar). Wanneer uw kind problemen ondervindt met bewegen, dan is de kinderfysiotherapeut de aangewezen zorgverlener. Hierbij kunt u denken aan problemen in de motorische ontwikkeling, maar ook bij pijnklachten in spieren en gewrichten.

Lees verder
Bekkenfysiotherapie

De Bekkenfysiotherapeut is gespecialiseerd in klachten rondom de bekken(bodem). U kunt hierbij denken aan klachten zoals; incontinentie, pijn bij het vrijen, bekkenklachten tijdens en na de zwangerschap, bekkenpijn, rugpijn of verzakkingsklachten.  
Onze bekkenfysiotherapeuten maken deel uit van het Bekkencentrum. Dit is een uniek concept in Nederland waarbij er nauwe samenwerking is tussen de bekkenfysiotherapeuten en o.a. specialisten, verloskundigen, manueel therapeuten en kinderartsen.

Lees verder
Dry Needling

Heeft u last van hoofdpijn, pijn in uw nek en kaak, pijn in de onderrug of een tennisarm? Het kan dat de oorzaak van deze klachten ligt bij de overbelasting van de knopen in uw spieren (triggerpoints). Dry Needling bij B-Fysic biedt hiervoor een oplossing.

Lees verder
Geriatriefysiotherapie

De geriatriefysiotherapeut is gespecialiseerd in de zorg rondom het ouder worden. Juist voor mensen met complexe en meervoudige gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het herstellen na een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of de revalidatie na een gebroken heup. De geriatriefysiotherapeut werkt vanuit specifieke kennis over ouder worden en de daarbij voorkomende ziektebeelden.

Lees verder
Echografie

Met Echografie fysiotherapie kan B-Fysic u helpen met het vaststellen van problemen in zowel harde structuren (bijvoorbeeld verkalking) en zachte weefsels (bijvoorbeeld spieren). Door deze techniek toe te passen kan de fysiotherapeut een passende behandeling voor u bepalen.

Lees verder
Sporten onder begeleiding

B-Fysic biedt verschillende mogelijkheden om onder begeleiding te sporten op een manier die bij uw persoonlijke situatie past. U kunt bij ons terecht om fit te worden, personal training of medische fitness. Ook kunt u bij B-Fysic Hensens terecht voor het programma Fit Kids.

Lees verder
Shockwave

Shock therapie of shockwave therapie is een vorm van therapie die B-Fysic aanbiedt waar door middel van schokken pijn aan pezen en gewrichten kan worden tegengegaan. Ook helpt het bij herstel.

Lees verder
EPTE

B-Fysic biedt EPTE behandelingen aan bij landurige peesklachten. Een EPTE behandeling kan u helpen wanneer u last heeft van slecht herstellende pezen, bijvoorbeeld doordat u veel sport. B-Fysic beschikt over speciaal gecertificeerde therapeuten die deze behandeling kunnen toepassen.

Lees verder

Neem contact met ons op

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag voor ons? U bereikt ons op een van de volgende manieren: 

Telefonisch: Bel ons op 0345-614745
Mail: Stuur een mail naar vraaghensens@b-fysic.nl 

Of vul ons afsprakenformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Afspraak aanvragen

Onze locaties

U kunt bij B-Fysic Knegt & Bungelaar terecht op 5 locaties in Leerdam en Geldermalsen

B-Fysic Hensens Eiland
B-Fysic Hensens Het Trefpunt
B-Fysic Hensens Lingesteyn
B-Fysic Hensens Emma
B-Fysic Hensens De Pluk

Benieuwd welke locatie het dichtste bij u in de buurt is? Bekijk alle locaties van B-Fysic op de locatiepagina.

Bekijk alle locaties van B-Fysic

Het team van B-Fysic Hensens

Dick Brakband Fysiotherapeut & geriatriefysiotherapeut i.o.
BIG: 19926421904
Jolanda Janssen - van Alphen Frontoffice
Laura de Ruiter Kinderfysiotherapeut & Echografie
BIG: 59064001604

Afspraak maken

U kunt eenvoudig een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. Of bereik ons telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 17:00.